Cuma, Nisan 19, 2024

Red Dead Online, Bugün Bir Kısım Kullanıcıya Açılıyor. Tarihler Netleşti!

Paylaş

silkroad gaminggentr

İlk inceleme notlarının açıklanmasıyla, kendisini yılın oyunu olmaya güçlü bir aday olarak gösteren Red Dead Redemption 2‘nin çevrimiçi modu Red Dead Online açılıyor. Bugün saat 16.30 itibarı ile bazı kullanıcılara açılacak olan çevrimiçi mod, kısa bir süre sonra tüm kullanıcıların beğenisine sunulacak. Daha senaryo modunu bitirememiş bir sürü oyuncu varken, sanıyoruz ki Red Dead Online‘ın gelişiyle işimiz gücümüz R.D.R 2 olacak.

İlk Olarak Ultimate Edition Sahipleri…

Rockstar Studios tarafından geliştirilen Western temalı bir aksiyon-macera oyunu olan Red Dead Redemption 2, çıktığı 26 Ekim tarihinden beri zevkle oynanmaya devam ediyor.

Manyaklık derecesinde ince detaylarıyla bizleri kendisine hayran bırakan yapım, kısa bir süre sonrasında oyunun çevrimiçi modu olan Red Dead Online moduna kavuşacak.

Red Dead Redemption Hayranları İkinci Oyunun Senaryo Modu Hakkında Endişeli İÇERİK jpeg

Söz konusu çevrimiçi mod, bugün saat 16.30 itibarı ile beta sürümü olarak oyuncuların karşısına çıkacak.

İlk olarak Red Dead Redemption 2‘nin Ultimate Edition versiyonuna sahip olan kullanıcılar için hizmete açılacak olan mod, kısa bir süre sonra tüm kullanıcıların beğenisine sunulacak.

Bugün beta sürecine katılacak olan Ultimate Edition sahiplerinin hemen ardından; 28 Kasım tarihinde, oyunu çıkış gününde deneyimleyen(yani 26 Ekim tarihinde) oyuncular da Red Dead Online‘a giriş yapabileek.

29 Kasım tarihine geldiğimizde de, oyunu 26-29 Ekim tarihinde oynayan oyunculara çevrimiçi modun sunulacağını belirtelim.

Fakat Red Dead Online‘ı deneyimleyebilmek için oyunu ilk çıkış günlerinde oynamanız şart değil. Takvimler 30 Kasım‘ı gösterdiğinde, tüm oyuncular Red Dead Online‘a giriş yapabilecek.

 

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler