Çarşamba, Mayıs 8, 2024

Red Dead Redemption 2 Steam Yolunda

Paylaş

silkroad gaminggentr

Rockstar Games’in efsane oyunları arasında yer alan Red Dead Redemption 2, uzun bir bekleme sürecinden sonra PC oyuncularını sevindirmiş ve PC versiyonuyla piyasadaki yerini almıştı.

Oyundan atma sorunları, yüksek grafiklerin bazı performans sorunlarına neden olması ve oyun içindeki genel hatalar nedeniyle her ne kadar PC sürümü konsol sürümleri kadar stabil olmasa da oyunun PC versiyonu da bir hayli beğeni toplamıştı. Fakat satış platformu konusunda çok fazla bir seçenek sunulmamıştı. PC sürümü daha çok Epic Games üzerinden ünlendi. Aradan geçen haftalar sonrasında beklenen Steam müjdesi de geldi.

Red Dead Redemption 2 artık Steam üzerinden de satılacak

Yapılan son açıklama sonrasında Red Dead Redemption 2 oyununun Steam platformuna da geleceği duyuruldu. 5 Aralık tarihinden sonra, oyunu Steam üzerinden satın almak mümkün olacak. Oyunun Steam sayfasının da şimdiden açıldığını belirtelim.

İsterseniz oyunun Steam sayfasına girerek istek listesine kayıt olabiliyorsunuz. Böylece oyun Steam üzerinden de satışa sunulduğu zaman bildirim almanız mümkün olacak. Açıkçası oyunun Steam üzerinden yayınlanması büyük bir avantaj sağlayacak.

Hem indirim kampanyaları hem de dijital oyun platformları arasındaki çekişmenin getirdiği indirimler, yapımın fiyatının düşmesini sağlayabilir. Ayrıca oyun için daha fazla yorum ve daha fazla incelemeye ulaşabileceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler