Salı, Nisan 16, 2024

Reddit, Kripto Para Borsası FTX ile Ortaklık Kurdu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Sosyal medya platformlarından Reddit, kripto para borsalarından FTX ile ortaklık kurduklarını resmi olarak açıkladı. Bu ortaklık sonucunda platform kullanıcıları, kendilerine ait para birimlerini doğrudan Ethereum’a dönüştürebilecek ve topluluk puanı alabilecek.

Reddit ile FTX iş birliği sayesinde FTX’in bir ödeme yöntemi ve dönüştürme çözümlerinden olan FTX Pay sistemin, Reddit’in Community Points (Topluluk Puanları) özelliğine entegrasyonu sağlayacak. 2020 yılında kullanıma sunulan Topluluk Puanları, bazı Reddit kullanıcılarının kendilerini diğer kullanıcılardan ayırmasını sağlayan ve Ethereum blok zincirini kullanan bir dijital rozet sistemi.

Bu ortaklık sayesinden Topluluk Puanları herkes tarafından kullanılabilecek

reddit community points pch
Reddit, Kripto Para Borsası FTX ile Ortaklık Kurdu! 2

Topluluk Puanları özelliği Ethereum blok zincirini kullandığından herkes tarafından kullanılamıyor çünkü beraberinden işlem maliyetini de getiriyor. Şu anki sistemin zorluğu neticisinde herkes bu özelliği kullanamıyor. Eğer kripto paralara ilgi duymuyor ya da nasıl kullanıldığını bilmiyorsanız bu ortaklık sayesinde yapılacak entegrasyon sonrasında kolaylıkla banka kartınızdaki para ile Reddit içerisinde Ethereum satın alarak topluluk puanlarını kolaylıkla kullanabileceksiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler