Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Redmi Note 11 Pro için MIUI 14 Güncelleme Müjdesi

Paylaş

silkroad gaminggentr

MIUI 15 sürümünü konuşmaya ve iddiaları değerlendirmeye başladığımız şu günlerde, bir yanda da MIUI 14 sürüm güncellemelerinin tamamlanmaya başladığını görüyoruz. Özellikle popüler olan modellere bir bir yeni güncellemeler geliyor. Son iyi haber de Redmi Note 11 Pro sahipleri için geldi.

Xiaomiui kaynağından paylaşılan habere göre, telefon için güncellemenin global anlamda dağıtımı başladı.

Redmi Note 11 Pro için MIUI 14 Güncellemesi Yolda

Bir süre önce güncelleme konusunda bilgiler verilmiş ve bazı bölgeler için pilot güncellemelerin de başladığı duyurulmuştu. Fakat gelen son haber gösteriyor ki güncelleme küresel anlamda da dağıtıma başladı.

V14.0.2.0.TKCMIXM sürüm numarasına sahip olduğu gözüken yeni güncellemenin küresel sürüm için dağıtıma başlaması güzel bir haber zira bu demek oluyor ki tüm Redmi Note 11 Pro modelleri yakın bir zaman sonra yeni arayüzü kullanacak.

Redmi Note 11 Pro

Cihaz sahipleri için bir diğer güzel haber ise güncellemenin yeni Android sürümü üzerinden yükseliyor olması. Android 13 işletim sistemi üzerinden yükseldiği için güncellemeyle beraber yeni arayüzün tüm yeni özellikleri de Redmi Note 11 Pro akıllı telefonlarına gelmiş olacak.

Mevcut son güvenlik yamalarını da cihaza getirecek olan güncellemenin tüm modellere ne zaman ulaşacağı konusunda net bir bilgi yok. Bu tür güncellemelerin dağıtımının biraz süre aldığını biliyoruz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

14 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler