Cuma, Mart 29, 2024

RedmiBook 14 Tanıtıldı – İşte Özellikleri ve Fiyatı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Kısa süre yeni akıllı telefon modelleri için tanıtım yapan Redmi, yeni akıllı telefon modelleriyle beraber yeni bilgisayar serilerinin tanıtımını da gerçekleştirdi. Markanın yeni bilgisayarları ise RedmiBook 14 modeli oldu. Apple’ın MacBook modelleriyle yarışacak olan yeni bilgisayarların özellikleri de tasarımı da bir hayli dikkat çekti.

RedmiBook 14 Tüm Detaylar

Yeni serinin ilk olarak tasarım bölümünde fark yarattığını görüyoruz. Tasarım kısmında çok daha iddialı detaylar söz konusu. İnce çerçevelere yer verilen bilgisayar modelinde %81.2 ekran gövde oranı var. Bu oran ne kadar ince çerçevelerin sunulduğunu göstermekte.

RedmiBook 14

Kasada yine çerçeveler kadar ince. 17.95 mm kalınlık ve 1.5 kg da ağırlık sunulduğu açıklandı. Tasarımı bir kenara bırakıp teknik özelliklere baktığımız zaman da yine iddialı bir model görüyoruz.
Bilgisayarın içerisinde Nvidia GeForce MX250 ekran kartları bulunuyor. İşlemci kısmında ise 8.nesil Intel Core i7 işlemcileri bulunmakta.

RedmiBook 14

8 GB RAM bellek miktarı ve 256 ile 512 GB depolama alanı seçenekleri de yine dikkat çeken kısımlar arasında yer alıyor. Ana modelin dışında Intel Core i5 seçeneğinin bulunduğunu da ekleyelim. DTS ses teknolojisine sahip olan modelin ekran kısmında da 14 inçlik bir panel karşımıza çıkıyor.

Tüm bu özelliklerle sunulan fiyatlar ise şöyle;

  • RedmiBook 14 Intel Core i7, 8 GB RAM, 512 GB depolama – 723 dolar
  • RedmiBook 14 Intel Core i5, 8 GB RAM, 512 GB depolama – 622 dolar
  • RedmiBook 14 Intel Core i5, 8 GB RAM, 256 GB depolama – 578 dolar
Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler