Pazartesi, Ekim 21, 2024

Resident Evil 7 Biohazard iPhone, iPad ve Mac’lere Geldi!

Geçtiğimiz eylül ayında tanıtılan iPhone 15 Pro serisi, oyunculara da hitap ederek oldukça fazla ses getirmişti. Donanımsal olarak ışın izleme (ray tracing) ve Nvidia DLSS benzeri MetalFX teknolojilerini bünyesinde barındıran amiral gemisi telefona, popüler PC ve konsol oyunları eklenmeye devam ediyor.

Halihazırda iPhone 15 01Pro serisinde, M serili yongaların bulunduğu Mac ve iPad‘lerde oynayabileceğiniz birkaç oyun bulunuyor. Bu oyunlar Resident Evil 4 , Resident Evil Village, Assassin’s Creed Mirage ve Death Stranding Director’s Cut gibi AAA kalitesinde olan yapımlardan oluşuyor.

Yukarıda bahsettiğimiz gibi iPhone 15 Pro serisi ve M serisi işlemcilerin bulunduğu cihazlar için Resident Evil 7: Biohazard az önce piyasaya sürüldü. Oyunu satın almak isteyen Apple kullanıcıları, App Store üzerinden 490 TL gibi bir ücret karşılığında Resident Evil 7: Biohazard’ı  kütüphanelerine ekleyebilirler. Oyunun ABD fiyatının 19.99 dolar (650 TL) olduğunu da belirtmekte yarar var.

BENZER:  Monster Notebook, PUBG Turnuvası PROTALITY’nin Global Sponsoru Oldu

Resident Evil 7: Biohazard Nasıl Bir Oyun?

YouTube video

Resident Evil 7: Biohazard, Capcom tarafından geliştirilen ve 2017 yılında yayımlanan bir  korku oyunudur. Serinin köklerine geri dönen bu oyun, oyuncuları yoğun ve gerilim dolu bir deneyime davet eder. Oyun, ana karakter Ethan Winters‘ın kayıp karısını ararken terkedilmiş bir malikaneye girmesiyle başlar ve burada Baker ailesinin dehşet verici sırlarını keşfeder.

Korkutucu atmosferi, etkileyici hikayesi ve başarılı oynanış mekanikleri ile Resident Evil 7: Biohazard, hayatta kalma korku türünde başarısıyla öne çıkan bir oyudur. Ek olarak piyasaya sürülmesinin üstünden yaklaşık yedi yıl geçse de grafikleri hala pek çok oyundan daha etkileyici bir görünüme sahiptir. Eğer korku türünden oyunlara ilginiz varsa bizce RE 7 kesinlikle denemeniz gereken bir oyun.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler