Pazar, Mayıs 19, 2024

Rise of the Ronin Fragmanı Yayında! Beklendiği Gibi İddialı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Team Ninja tarafından geliştirilen 22 Mart’ta PS5 platformlarında piyasaya sürülecek olan Rise of the Ronin için heyecanlı bekleyiş devam etmekte.

Duyurulduğu günden bu yana bir çok oyuncunun ilgisini kazanmayı başaran Rise of the Ronin için beklenen fragman PlayStation’nın resmi YouTube kanalında yayınlandı.

19. yüzyılın Japonya tarihinde geçen macera dolu dövüş oyunu olan Rise of the Ronin’nin paylaşılan fragmanı daha fazla vaktinizi almadan inceleyelim.

Oyun içi mekanikleri ve grafiklerinin üst seviyede olduğunu görüyoruz.

Bizlere gösterilmek istenen birbirinden farklı bölüm bölüm kullanacağımız silahlar ve karakterlerin hareketleri oldukça dikkat çekiyor.

Silah türlerinden bahsedecek olursak bölüm bölüm farklı silahlara sahip olacağımızı görüyoruz.

Katana, Süngü, Mızrak, Ateşli Silahlar, yakalama kancası gibi silahların kullanımı ve tasarımlarını göre biliyoruz.

Fragman yorumlarına baktığımız zaman bir çok oyuncunun sabırsız bekleyişleri yayınlanan video sonrasında daha fazla arttı diyebiliriz.

rise of the ronin image 2 jpg

Rise of the Ronin’nin fiyatından da söz edecek olursak şu an PlayStation Store’de  1.999 TL’lik fiyatı ile ön siparişe sunulmakta.

Şu an için sadece PlayStation 5’lere sunulacak olan Rise of the Ronin, ilerleyen zamanlarda PC versiyonu gelir mi sorusu oldukça merak ediliyor.

Henüz bir netliğe sahip değil bunun içinde erken diyebiliriz. PlayStation 5’lere sunulduktan sonra bu sorunun cevabı verilebilir.

Safa Harmanda
Safa Harmanda
Teknolojinin içinde kaybolan kendini geliştirmeye çalışan biri :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler