Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Rise Online World, 1. Yılını Özel Bir Etkinlikle Kutladı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Geçtiğimiz yıl başladığı serüvende hızlı bir yükseliş yakalayan yerli MMORPG oyunu Rise Online World, birinci yılını özel bir etkinlikle beraber kutladı. Kutlama, kısa süre içerisinde oyunun bu denli başarı göstermesini sağlayan oyun severlerle beraber gerçekleştirildi.

1.yıl özel etkinliğine hem ünlü isimler hem de influencer isimler de katıldı. Ayrıca etkinlik güzel bir konserle de taçlandırıldı.

Rise Online World 1 Yaşında

Bebek sahilinde başlayan özel etkinlikte ünlü isim Ece Seçkin’in de mini bir konser verdiğini gördük. Ayrıca yine etkinlikte boy gösteren ünlü isimlerden bir diğeri de başarılı manken ve sunucu Özge Ulusoy oldu.

Sadece ünlü isimlerin değil, yapımının bu günlere gelmesinde emeği olan oyun severlerin de katıldığı etkinlik, bir hayli ilgi çekti de diyebiliriz.

rise online world Kopya

rise online world 5 Kopya

rise online world 3 Kopya

rise online world 4 Kopya

13 Mayıs akşamı yapılan etkinlik kapsamında, oyun içerisinde ve sosyal medya platformlarında oyuncuların katılımlarıyla gerçekleştirilen birçok yarışma ve ek etkinlikler de oldu. Tüm bu yarışma ve etkinlikler kapsamında da yüksek seviyeli eşyalar, özel kostümler ve özel etkinliklere katılma fırsatı gibi ayrıcalıklı ödüller de sunuldu.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler