Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Robocop: Rogue City Ertelendi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Teyon, Robocop: Rogue City‘i erteledi. Robocop: Rogue City‘i yapımcısı olan Tevon, 2021 yılında duyurmuştu. Bu duyurudan beri oyuncular heyecanla Robocop: Rogue City‘i beklemeye başlamıştı. Şirket, oyundan fragmanlar göstermişti ve oyun ile ilgili daha fazla bilgi vermişti. Geçtiğimiz sene Temmuz ayında oyunun çıkış tarihini de açıklamışlardı. Ancak sonrasında yapımcı şirket, oyunu ertelemişti.

robocop rogue city 2

Bu sene de oyunun oynanışından uzun bir fragman gösterip oyunun yeni çıkış tarihini açıklamışlardı. Geçtiğimiz hafta ise oyundan bir oynanış fragmanı daha paylaşmışlardı. Bu fragman ile oyunun yapısı az çok anlaşılabilir kıvama gelmişti. Şimdi ise yapımcı şirket, oyunu bir kez daha ertelediklerini açıkladı.

Tevon, Robocop: Rogue City’i Ne Zamana Erteledi ?

Robocop: Rogue City‘nin çıkış tarihi karmaşık bir hal aldı. Şirket, geçtiğimiz sene bir fragmanla oyunu 2023 Haziran ayında çıkaracaklarını söylemişti. Sonrasında ise oyunu ertelediler ve oyunun çıkış tarihini Eylül ayına aldıklarını söylemişlerdi.

robocop rogue city 3

Şimdi ise şirket, oyunu bir kez daha ertelediklerini açıkladı. Bu ertelemeyi bir Tweet ile açıklayan şirket, oyunun yeni çıkış tarihini de söyledi. Şirketin yaptığı açıklamada oyunu 2 Kasım’a ertelediklerini söylediler. Robocop: Rogue City, 2 Kasım’da PC, PS5, Xbox Series S/X için çıkış yapacak.

Çağrı Yavan
Çağrı Yavan
Merhaba, ben Çağrı Yavan. Teknoloji ve oyun dünyasına meraklı bir yazarım. PC Hocası'nda, oyunlar ve teknoloji ile ilgili haberleri takip ediyor, okuyuculara bu alandaki yenilikleri aktarmak için çalışıyorum. Oyunları ve teknolojiyi sevmek, takip etmek ve paylaşmak benim için bir tutku.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler