Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Robocop: Rogue City’nin Nintendo Switch Versiyonu İptal Edildi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Robocop: Rogue City‘nin, Nintendo Switch versiyonu iptal oldu. Uzun zamandır çıkması merakla beklenen oyunlardan birisi olan Robocop: Rogue City için bir haber geldi. Oyunun, Nintendo Switch versiyonu iptal oldu. Yapımcı şirket Teyon, Robocop: Rogue City‘i ilk defa 2 sene önce duyurmuştu. Oyun, duyurulduğundan beri çokça bekleyen kişi vardı. Oyunun duyurusundan itibaren şirket, oyun içinden fragmanlar gösterip bilgiler vermişti.

robocop rogue city 2

Oyun, ayrıca çok defa da ertelendi. Yapımcı, oyunun çıkış tarihini ilk başta Haziran 2023 olarak belirlemişti ancak oyun bu tarihe yetişmeyince 2 ay önce oyunu Kasım ayına ertelediler. Şimdi ise oyunun çıkış yapacağı platformlardan biri ile ilgili bir haber geldi. Bu habere göre oyunun Nintendo Switch versiyonu iptal oldu.

Robocop: Rogue City’nin Nintendo Switch Versiyonu İptal Mi Oldu ?

Teyon’un geliştirdiği Robocop: Rogue City, uzun zamandır heyecanla beklenen bir oyun diyebiliriz. Şirketin en son oyun için yaptığı fragmanda oyunun çıkış tarihi ve çıkış yapacağı platformlar açıklanmıştı. Teyon’un yaptığı açıklamaya göre oyun 2 Kasım tarihinde çıkış yapacak. Bu haber oyunu bekleyenleri sevindirmiş olsa da şimdi ise beklenmedik bir olay oldu.

robocop rogue city 3

Robocop: Rogue City, Nintendo Switch için çıkmayacak. Bu haber oyunun Facebook sayfasında bir yorum ile açıklandı. Oyunun Facebook sayfasında yapılan açıklamada: “Bu noktada oyunun Nintendo Switch sürümü ile ilgili bir plan bulunmuyor.” sözleri yer aldı. Böylece oyunun Nintendo Switch için çıkış yapmayacağı kesin olarak açıklama buldu.

Robocop: Rogue City, 2 Kasım 2023’te PS5, PC ve Xbox Series S/X için çıkış yapacak.

Çağrı Yavan
Çağrı Yavan
Merhaba, ben Çağrı Yavan. Teknoloji ve oyun dünyasına meraklı bir yazarım. PC Hocası'nda, oyunlar ve teknoloji ile ilgili haberleri takip ediyor, okuyuculara bu alandaki yenilikleri aktarmak için çalışıyorum. Oyunları ve teknolojiyi sevmek, takip etmek ve paylaşmak benim için bir tutku.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler