Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Robocop’un Yeni Oyunundan Yeni Bilgiler Geldi

Paylaş

silkroad gaminggentr

RoboCop’un yeni oyunundan daha fazla bilgi geldi. Ünlü ve kült filmler serilerinden olan RoboCop serisi için yeni oyun olan RoboCop: Rogue City’nin yapıldığını 2021’de öğrenmiştik. Oyun, o zamandan bu zamana kadar aktif olarak geliştirilmeye devam ediyordu. Yayıncı Nacon, geçen sene Temmuz ayında oyun için bir çıkış tarihi vermişti. Oyun için verilen tarih 2023 Haziran ayı olmuştu.

robocop 2

Mart ayında şirket, oyunu ertelediklerini duyurdu. Bu duyuruda da oyunun çıkış tarihini Eylül 2023’e aldıklarını duyurdular ve şirket, oynanış için bir fragman yayınladı. Oyun FPS türünde çıkış yapacak. Şirket, oyunu, oyun kuruluşlarına ve oyun dünyasında yer alan büyük insanlara oynattırmış durumda.

RoboCop: Rogue City İçin Daha Fazla Bilgi Geldi

Yayıncı, oyunu denemeleri için oyun dünyasındaki büyük isimlere sundu. Oyunu deneyenler, oyunun seslendirme anlamında iyi bir iş çıkardıklarını söylüyor. Oyundaki oynanışta RPG elementlerinin bulunduğunu ve oyunun ilk iki RoboCop filmine benzer bir atmosfer oluşturduğunu da belirtiyorlar.

robocop 3

Aksiyon için oyundaki aksiyon anlarının ilk iki filme çok benzer olduğu hakkında da yorum yapıyorlar. Oyundaki oynanış için çok kolay ve zevkli değil şeklinde söylemleri de var bazı kuruluşların. Oyun açık dünya bir oyun olacak. Oyunu deneyimleyen kişiler de bu açık dünyaya bağlı olarak oyun içinde yan görevler olduğunu söylüyor. Ayrıca oyun içinde seçimli görevler de bulunuyormuş.

RoboCop: Rogue City 2023 Eylül ayında PC, PS 5, Xbox Series S/X için piyasaya gelecek.

Çağrı Yavan
Çağrı Yavan
Merhaba, ben Çağrı Yavan. Teknoloji ve oyun dünyasına meraklı bir yazarım. PC Hocası'nda, oyunlar ve teknoloji ile ilgili haberleri takip ediyor, okuyuculara bu alandaki yenilikleri aktarmak için çalışıyorum. Oyunları ve teknolojiyi sevmek, takip etmek ve paylaşmak benim için bir tutku.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler