Cuma, Nisan 19, 2024

Rockstar Games, GTA 6 için Umutlandıran Bir İlan Yayınladı

Paylaş

silkroad gaminggentr

GTA 6 için ne desek yalan olacak. Oyun çıkacak diyeceğim ama yıllar oldu ses yok. Çıkmayacak desek bu seferde efsane haline gelmiş olan oyun devam etmez mi sorusu akla gelecek. Tam anlamıyla belirsizlikle kraliçesi olan yeni oyun için ara ara da ipuçları gelmiyor değil. Bu kez GTA hayranlarını heyecanlandıran ipucu bir iş ilanından gelmiş durumda.

Rockstar Games yeni bir iş ilanı paylaştı ve bu ilan firmanın oyunu geliştirirken ekip kurduğu şeklinde yorumlandı. İlanda istenenler de ipucu veriyor.

Rockstar Games yeni ilanı GTA 6 için mi açtı?

Firmanın doğrudan kendi sitesinden yayınladığı iş ilanına baktığımız zaman, sinematik fragman dediğimiz fragmanlar hazırlayacak bir eleman aranıyor. Bu fragmanlar hem oyunların reklamlarında hem de oyun içerisinde kullanılabiliyor.

Şimdi iki ihtimal olduğu söyleniyor. Birinci ihtimal mevcut oyunların yeni konsollar için hazırlanan versiyonları için böyle bir çalışma yapılacağı. Elemanın da bunun için alınacağı iddia ediliyor.

GTA 6

İkinci ihtimal ve herkesin istediği ihtimal, Rockstar Games GTA 6 oyununu geliştiriyor ve bunun için de bir sinematik fragman uzmanına ihtiyacı var. Hangi ihtimal daha ağır basıyor derseniz net cevap yok. Şu sıralar firma ne adım atarsa atsın hemen GTA 6 için heyecanlanıyoruz ama dediğimiz gibi yeni konsollar için da çalışma söz konusu olabilir.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler