Cumartesi, Nisan 20, 2024

Samsung, 2020 Yılının 3. Çeyreğinde %53 Kar Elde Etti!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung, 2020 yılının 3. çeyreği için kazanç kılavuzunu (SamMobile aracılığıyla) yayınladı ve küresel salgına rağmen, şirket% 58 daha yüksek kar ve satışlarda% 6,45 artış kaydetmeyi başardı.

Güney Koreli teknoloji devi, geride bıraktığımız Ağustos ve Eylül aylarında gerçekleştirdiği lansmanlar ile teknoloji severlere yepyeni ürünlerini ve yeni Samsung Ekosistemini tanıtmıştı. Son zamanda ise piyasaya sürdüğü Samsung Galaxy S20 FE (Fan Edition) ile de orta seviye akıllı telefon pazarına güzel bir giriş tamamladı.

Samsung Galaxy S20 FE 4 scaled 1
Samsung, 2020 Yılının 3. Çeyreğinde %53 Kar Elde Etti! 2

Kâr yönergeleri nihai sonuçları göstermiyor ancak satış rakamlarına göre konsolide bir kar tahmin sunuluyor. Samsung’un nihai raporu bu ayın sonunda yayınlaması bekleniyor. Dahası, Samsung kar dağılımını açıklamadı ancak şirket, kar artışına izin verebilecek ev aletleri, yarı iletken yongalar ve akıllı telefonların satışlarında bir artış gördü.

Son olarak Samsung, Hindistan gibi ülkelerde bütçe dostu akıllı telefonlarının satışında da bir artış gördü. Samsung, şirketin daha yüksek işletme karına katkıda bulunan M serisi ve A serisi akıllı telefonlarının satışlarını kaydetti.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler