Cuma, Mart 29, 2024

Samsung Galaxy Note 20 Tasarımı Taze Taze Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung beyciğim, yaklaşmakta olan hem amiral gemisi hemde yeni Note serisi Galaxy Note 20 hakkında yeni bilgiler sızdırılmaya devam ediyor. Ünlü tipster (sızdırmacı) Ice Universe, son zamanlarda Samsung‘un yaklaşmakta olan amiral gemisine ilk kez göz attığımızda, tipster’ın yaklaşan Galaxy Note 20 olduğunu iddia ettiği birkaç resim yayınladı. Sızan resimler de yaklaşan Note 20’nin nasıl görüneceği hakkında bize bir fikir veriyor.

Galaxy Note20
Samsung Galaxy Note 20 Tasarımı Taze Taze Sızdırıldı! 2

Yukarıda yer verdiğimiz resimde görebileceğiniz gibi, ön ve arka tasarımı sızdırılan Galaxy Note 20 tıpkı şirketin şu anda mevcut olan amiral gemisi S20 gibi bir delikli ekrana sahip olacak. Akıllı telefonun arka kısmında ise, içerisinde üçlü kamera sistemi ve flaş görebildiğimiz dikdörtgen bir kamera modülünü görebiliyoruz.

Ancak tipster, yukarıdaki görüntülerin sadece “kaba bir tasarım önizlemesi” olduğunu açıkça belirtiyor; bu, burada gördüğünüz şeyin bir tuz tanesi ile geriye alınması gerektiği anlamına geliyor. Yukarıdaki görüntülerin Note 20’nin orijinal tasarımından köklü olarak farklı olması muhtemel olmasa da yine şirket tarafınca değişecek bir çok kısım mevcut.

“Teknik olarak nelere sahip olacaksın Galaxy Note 20?”

Önceki söylentilere göre, Samsung Galaxy Note 20 serisi, Qualcomm‘un 20mm x 30mm’yi kapsayan 17 kat daha büyük bir algılama alanı oluşturan yeni 3D Sonic Max parmak izi okuma teknolojisini kullanan ilk akıllı telefon olabilir (tipik bir okuyucu sadece 4mm x 9mm). Akıllı telefonun 6.87 inç 120Hz LTPO ekrana sahip olduğu onaylanırken, Note 20 60Hz ekran yenileme hızına sahip bir ekrana sahip olacak.

Söylenti ayrıca Note 20 + modeli için 4.500mAh pil ve düz Note 20 için 4.000mAh pil olacağını bizlere söylüyor!.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler