Perşembe, Mart 28, 2024

Samsung Galaxy S21 FE’nin Pil Detayları Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Üst segment akıllı telefon rafları fiyat etiketi açısından pahalı hale geldiğinden, telefon üreticileri, günümüzde 1000 doların üzerinde olan gerçek amiral gemilerinden biraz daha az güçlü olan giriş seviyesi amiral gemisi telefonları fikrini ortaya attı. Geçen sene Samsung, maksimum kullanıcı sayısına ulaşmak için ultra premium Galaxy S20 modelinin daha uygun fiyatlı bir versiyonunu tanıttı. Strateji işe yaramış gibi görünüyor, öyle ki şirket giriş seviyesi amiral gemisi telefonlar yapmaya devam etmek istiyor.

Samsung’un Galaxy S21’in Galaxy S21 FE adlı daha uygun fiyatlı bir versiyonunu piyasaya sürmeyi planladığı bildiriliyor. Size akıllı telefonun nasıl görüneceğine daha yakından bakabilmeniz için akıllı telefonun sızdırılmış görüntülerini zaten bildirmiştik. Tasarımın ötesinde, akıllı telefonun özellikleri hakkında da bazı bilgiler biliyoruz. Ve şimdi, Galaxy Club aracılığıyla S21 FE‘ye güç verecek pil hakkında bilgi sahibi olduk.

Galaxy S21 FE
Samsung Galaxy S21 FE'nin Pil Detayları Ortaya Çıktı 2

Web sitesine göre Galaxy S21 FE modeli, 4.500mAh batarya ile çalışacak. Hatırlayabiliyorsanız, normal S20 modeli 4.000 mAh pil kullanıyordu, bu nedenle S21 FE’nin normal S20’den biraz daha uzun süre dayanması oldukça muhtemeldir.

S21 FE, EB-BG990ABY model numarasına ve 4,370 mAh nominal kapasiteye sahip bir pil kullanıyor, bu da 4,500 mAh tipik derecelendirmeye karşılık gelir. Ancak, S20 FE’nin pili de 4.500mAh olarak derecelendirilmişti, bu nedenle pil performansı için geçen yılki S20 FE’den S21 FE’ye geçmek istemezsiniz. Ancak bu, S21 FE’nin geçen yılki S20 FE ile aynı özelliklere sahip olduğu anlamına gelmiyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler