Cuma, Mart 29, 2024

Samsung Galaxy S21FE Kamerası S20’den Daha İyi Olacak

Paylaş

silkroad gaminggentr

En son söylentilere göre, Samsung, 2021’de amiral gemisi telefonlarının tonlu bir versiyonu olan Fan Ediiton (FE) sürümlerini yayınlama eğilimini sürdürecek. Güney Koreli telefon üreticisinin Galaxy S21’in tonlu bir versiyonu üzerinde çalıştığı ve analist @FrontTron‘un sözlerine inanılırsa, tonlanmış varyant Galaxy S21 FE olarak adlandırılacaktır. Analist, ismin yanı sıra akıllı telefonun özellikleri hakkında da bazı bilgiler aldı.

Tahminlere göre, S21 FE, Exynos 2100 yonga setinden güç alacak, ancak Samsung’un en yeni Snapdragon 888 işlemciye sahip telefonun başka bir varyantını piyasaya sürme olasılığını göz ardı edemezsiniz. Akıllı telefonun 6 GB birincil bellek ve 128 GB depolama alanı sunduğu ve 6,5 inç OLED ekrana sahip olacağı söyleniyor. S21 modelinin aksine, S21 FE’nin ekranı 120 Hz ekran yenileme hızına sahip olmayacak.

S21 render 4
Samsung Galaxy S21FE Kamerası S20'den Daha İyi Olacak 2

Analist ayrıca Galaxy S21 FE’nin kamerası hakkında bazı bilgiler paylaşıyor. S21 FE’deki kamera, tahminlere göre S20 serisinden daha iyi olacak. Ancak yine de akıllı telefonun kamera özelliklerini bilmiyoruz.

S20’nin yumuşatılmış versiyonu olan S20 FE bu yıl Ekim ayında piyasaya sürüldü, bu nedenle Galaxy S21 FE’nin önümüzdeki yıl Eylül veya Ekim’de piyasaya çıkmasını bekliyoruz. Ancak, bu resmi olmadığından, hepimiz bazı sürprizlere hazırlıklı olmalıyız.

Bu arada Samsung, Galaxy S21 serisini gelecek yılın Ocak ayında piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler