Cuma, Nisan 19, 2024

Samsung Galaxy S22 Ekran Boyutları Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, yeni nesil amiral gemisi düzeyindeki akıllı telefonu Samsung Galaxy S21 serisini tanıtalı henüz birkaç ay olmasına rağmen Samsung Galaxy S22 sızıntıları şimdiden internete düşmeye başladı ve bugün paylaşılan sızıntılar, önümüzdeki yılın başlarında bekleyebileceğimiz 3 farklı Galaxy S22 modelinin ekran boyutlarını ortaya çıkardığını iddia ediyor.

Biraz çelişen iki kaynağa göre (ekranları ölçmek için farklı yöntemler nedeniyle mümkündür), cihazlar aşağıdaki boyutlara sahip olacaktır:

  • Samsung Galaxy S22: 6.1 (veya 6.06) inç
  • Samsung Galaxy S22 Plus: 6.5-6.6 (veya 6.55) inç
  • Samsung Galaxy S22 Ultra: 6.8 (veya 6.81) inç, ayrıca bildirildiğine göre OLED ekranı için bir LTPO arka paneline sahip olacak.
samsung galaxy s22 pch
Samsung Galaxy S22 Ekran Boyutları Sızdırıldı! 2

Bu, 6,2 inç, 6,7 inç ve 6,8 inç ekranlara sahip Samsung Galaxy S21, Galaxy S21+ ve Galaxy S21 Ultra ile karşılaştırıldığı zaman; bu, alt Galaxy S22 modellerinin S21 ve S21+ cihazlardan biraz daha küçük olduğu anlamına geliyor.

Ice Universe‘e göre önceki sızıntılardan Samsung Galaxy S22 kamera, sabit yakınlaştırma seviyelerine dair bilgiler sızdırıldı ve cihaz (2x, 10x) sürekli yakınlaştırma özelliğine sahip olacak. Şu anda ara yakınlaştırma seviyelerine ulaşmak için telefonunuz dijital olarak enterpolasyon yaparak kalite kaybına neden olurken, sürekli yakınlaştırma her zaman mükemmel piksel sağlıyor olacak.

Ice Universe ayrıca cihazın bir ekran altı kameraya sahip olacağını bildirdi, ancak daha yeni raporlar, teknolojinin henüz Galaxy S22 serisine girecek kadar iyi performans göstermediğini işaret ediyor. Son olarak, cihaz, masaüstü benzeri bir performans sunduğu bildirilen bir kombinasyon olan AMD’nin ekran kartı tarafından geliştirilmiş Samsung’un Exynos işlemcilerine sahip olacak.

Cihazlar yalnızca 2022’nin ilk çeyreğinde piyasaya çıkacak şekilde ayarlandığından, tüm özellikleri doğrulamak için daha ayrıntılı sızıntılar için hala bol zamanımız var.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler