Pazar, Nisan 28, 2024

Samsung Galaxy S23 FE için Render Videosu Sızdı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung’un amiral gemisi akıllı telefonları kadar pahalı olmayan ama bir yandan da amiral gemisi akıllı telefonlarının gücünü hissettiren FE serisi yenileniyor. Markanın resmi bir açıklaması olmamasına karşın Galaxy S23 FE modeli için çok önemli iddialar gündeme gelmeye başladı.

Telefonun teknik özelliklerini gösteren sızıntıların ardından, yeni modelin yakında geleceğini ortaya koyan bir tasarım sızıntısı da yaşandı. Buna göre iddialı seri, tanıdık bir tasarım diliyle beraber gelecek.

Galaxy S23 FE Render Görüntülerinde Hangi Detaylar Var?

Söz konusu akıllı telefonun render görüntülerinde dikkat çeken ilk kısım arka kameraların konumu. Samsung bu modelde A54 serisinde de yer verdiği kamera tasarım dilini kullanmaya devam edecek gibi gözüküyor.

Arka kısımda üst üste sıralı olan üçlü kamera ve bu kameraların hemen yanında yer alan bir de flaş ışığı dikkatimizi çekiyor. Nispeten daha düz çerçevelerin olacağı akıllı telefonun ön kısımda ise ekrana gömülü tek bir kamera ile geleceğini göreceğiz.

Telefonun tasarımı çok tanıdık gelecek olan bir tasarım. Öyle çok büyük sürprizler söz konusu değil gibi duruyor.

Galaxy S23 FE Galaxy S23 FE

Galaxy S23 FE Teknik Özellikler Konusunda Neler Vaat Ediyor?

Sızıntılardan yola çıkarak beklenen teknik özellikleri de bir değerlendirelim. Samsung bu modelinde, amiral gemilerine göz kırpacak. Yukarıda da söylediğimiz gibi telefon, iddialı akıllı telefon modelleri arasında olacak.

Beklenti modelin içerisinde Exynos 2200 işlemcisinin yer alması. ABD’de sunulacak olan modelde Snapdragon 8 Gen 1 serisi işlemcilerin yer alacağı iddiası da var. Ekran kısmına gelince, markanın en iyi ekranlarından birini göreceğiz. 6.4 inç boyutunda 120 Hz yenileme hızına sahip olan Dinamik AMOLED ekran karşımıza çıkacak.

50 MP değerinde geniş açı arka kamera + 8 MP ultra geniş açı kamerası ve 12 MP değerinde telefoto kamerası da dikkat çeken diğer özellikler olacak. Fiyat ve tüm bu özellikler için detayların netlin kazanması için yeni açıklamaları beklemek gerekecek. Henüz tanıtım tarihine ilişkin bir bilgi de gelmedi.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler