Cuma, Mart 29, 2024

Samsung Galaxy Z Flip4 için Basın Görselleri Sızdı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung’un yeni katlanabilir akıllı telefonu artık hazır diyebiliriz. En son gelen sızıntılarla beraber, teknik özellikler açısından bazı bilgileri öğrenmiştik. Samsung Galaxy Z Flip4 adıyla gelecek telefon için şimdi ise basın görselleri sızdı.

Bu sızıntı beklentilerin de değişmesine neden oldu. Zira biraz daha farklı, yenilenmiş bir tasarım beklerken, telefonun mevcut modelle çok benzer bir tasarım sunacağını görüyoruz.

Samsung Galaxy Z Flip4 Tasarımı Çok Değiştirilmemiş

Sızıntıdaki görselleri değerlendirdiğimiz zaman telefonun tasarımı birebir Samsung Galaxy Z Flip3’ü yansıtıyor.

Arka bölümde yine çift arka kamera var ve telefon katlandığında kontrol sağlayacak bir ikinci ekran bulunuyor.

Ana ekran kısmındaki yapı zaten değişmemiş. Yine çerçevesiz ekran ve tam ortadan dikine katlanan bir akıllı telefonla karşı karşıya olacağız.

Samsung Galaxy Z Flip4

Galaxy Z Flip4 modelinin tasarım konusunda bu denli eski seriye benzemesi açıkçası akıllarda soru işareti oluşturmuyor değil.

Telefon gerçekten aynı tasarımla gelirse, sadece teknik anlamda yapılan yenilikler yeterli olacak mı göreceğiz. Ağustos ayından sonra yapılması beklenen tanıtımla beraber tüm sorularımıza cevap alacağız.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler