Cumartesi, Nisan 20, 2024

Ulefone Armor X6 Pro Tanıtıldı! Fiyatı ve Özellikleri

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ne zamandır askeri şartlara dayanıklı yeni bir akıllı telefon tanıtılmıyordu. Neyse ki bu durum değişti ve Ulefone Armor X6 Pro modeli tanıtıldı.

Askeri şartlara dayanıklı, özellikle aksiyon severler için değerlendirilebilecek olan yeni akıllı telefon, güncel sistem özellikleriyle de dikkat çekiyor. Peki bu telefonda nasıl özellikler var? Hemen bakalım.

Ulefone Armor X6 Pro Tüm Özellikleri ve Dayanıklılık Durumu

Telefonun tasarımı ve tüm sistem özellikleri dayanıklılığını öne çıkarmak üzerine hazırlanmış desek yeridir.

Bir kere telefon IP69K sertifikasıyla geliyor. Yani 30 metreye kadar suya dayanıklılık, yüksek miktarda toza karşı dayanıklılık ve hatta çamurlu yapıya bile dayanıklılık sunuluyor.

Ulefone Armor X6 Pro

IP68 ve IP69K sertifikasını aynı anda alması için modelin tüm tasarımının özelleştirildiğini de belirtelim. Açık noktalar ( USB girişleri, düğme bölümleri gibi) özel tıpalarla kapatılmış ve sağlamlaştırılmış.

Ulefone Armor X6 Pro

Suya ve toza dayanım konusunda en iyi akıllı telefonlardan biri olan Ulefone Armor X6 Pro, ek olarak askeri şartlara da dayanıklılık sunuyor. Bu noktada da MIL-STD-810G sertifikasının alındığını görüyoruz.

Aşırı sıcak, aşırı soğuk, yüksekten düşme ve darbelere karşı da koruma sağlanıyor. Tank gibi bir cihaz.

Ulefone Armor X6 Pro

Teknik Donanım Konusunda Nasıl?

Dayanıklılığı güzel ama teknik donanımı yeterli mi diye düşünebilirsiniz. Tabii ki bir amiral gemisi telefonu değil ama teknik konuda da orta sınıflarda geziyor.

Telefonun içerisinde MediaTek Helio A22 işlemcisinin yer aldığını görüyoruz. İşlemci yanında 4 GB RAM ile beraber geliyor ve dahili hafıza 32 GB seviyesinde bırakılmış.

Ekran kısmına gelince daha dayanıklı olması açısından korumalı bir IPS LCD ekran kullanılmış. 5 inç ekranda HD+ çözünürlük değeri var ve ekran boyutu düşünüldüğü zaman, çözünürlük değeri gayet yeterli geliyor.

13 MP Sony IMX214 sensörün kullanıldığı tek arka kamera ve Android 12 işletim sisteminin yanında, çift SIM özelliği, 4000 mAh değerinde batarya NFC desteği gibi artılar da var.

Ulefone Armor X6 Pro

Ulefone Armor X6 Pro Fiyatı Nasıl?

Telefon günlük kullanımdan daha son aksiyon severler ve sık sık gezilere çıkanlara uygun bir ikinci telefon olarak düşünülebilir. Fiyatı da bu noktada çok yüksek tutulmamış.

120 dolarlık bir satış fiyatı var. Ama tabii ki ülkemize gelir mi bilemiyorum. Gelirse uygun fiyatlı saymamız mümkün değil. Zira dolar kurunun durumu belli. 🙂

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler