Perşembe, Nisan 18, 2024

Samsung, Intel ve Microsoft’tan Ortak Proje: Horseshoe Bend Laptops

Paylaş

silkroad gaminggentr

Kore yayını ETNews, Samsung, Intel ve Microsoft’un katlanabilir dizüstü bilgisayarları ticarileştirmek için birlikte çalıştığını ve her şirketin önemli bir bileşen sağladığını bildiriyor. Dizüstü bilgisayarlar, Intel’in 17 inçlik katlanan bir tableti 13 inçlik bir dizüstü bilgisayara katlayarak, alt ekranı klavyeye çeviren “Horseshoe Bend” konseptine dayanıyor.

samsung folding laptop.jpg
Samsung, Intel ve Microsoft'tan Ortak Proje: Horseshoe Bend Laptops 2

Samsung Display, biçim faktörüne uyarlanmış katlanabilir ekranlar, Intel işlemci ve Microsoft işletim sistemi sağlayacaktır.

Horseshoe Bend Projesi açık ve Horseshoe Bend Projesi’ne aşina olan sektörden bir temsilci, Horseshoe Bend Projesi’nin açık olduğunu ve “17 inç paneller Lenovo, Dell ve HP’ye standart ürünler olarak sağlanacak” dedi. “Katlanabilir panelin 2021’in sonunda seri üretime geçmesi bekleniyor.”

Ekran, işlemci ve işletim sistemi standartlaştırılırken, dizüstü bilgisayarların diğer unsurları OEM’lerin yenilik yapmasına açık olacak.

Ekranların yalnızca 2021’de toplu olarak üretilmesiyle, ilk ürünler yalnızca 2022’de piyasaya sürülecek gibi görünüyor, Microsoft’un başlangıçta ekranları katlamak için tasarlanmış olan, ancak şimdi bunun yerine Windows 10x’i bitirmesi için tam zamanında. standart dizüstü bilgisayarlar için uyarlanmıştır.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler