Cuma, Nisan 26, 2024

Samsung Odyssey Neo G8 Tanıtıldı: Dünyanın İlk 4K, 240Hz Monitörü!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Güney Kore merkezli teknoloji devlerinden Samsung, bugün 2022 yılı için monitör serisinin üç yeni modelini açıkladı. Bunların hepsinin resmi olarak 5-7 Ocak tarihinde Las Vegas’ta gerçekleşecek olan CES 2022 fuarında duyurulması planlanıyor.

Bu yeni monitörlerden ilki Samsung Odyssey Neo G8, dünyanın ilk 4K çözünürlük ve 240Hz yenileme hızı sunan paneline sahip 32 inç boyutunda ekranına sahip. Ayrıca 1000R kavis ve Quantum Mini LED aydınlatmaya sahip. Mini LED aydınlatma arka aydınlatma teknolojisi, geleneksel LED ünitelerinin 1/40’i büyüklüğündeki üniteleri kullanıyor. Samsung’un Quantum Matrix ve Quantum HDR 2000 teknolojileri ile ekran, 4096 kademeli arka ışık ayarlarıyla HDR içeriğinde 2000 nit’e kadar en yüksek parlaklığı sunar.

Oyuncular için CoreSync

Monitör aynı zamanda çift HDMI 2.1 bağlantı noktasını ve tek bir adet DisplayPort 1.4 bağlantısını destekliyor. Bunlara ek olarak Auto Source Switch+ (Otomatik Kaynak Anahtarı Plus) özelliği, bağlı olan bir cihaz açıldığında kaynakları otomatik olarak değiştiriyor. Oyuncular için ise CoreSync, ekranın içeriğine uyacak şekilde monitörün arkasındaki RGB aydınlatmasını ayarlıyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler