Çarşamba, Nisan 24, 2024

Samsung’dan Yeni İşlemci Exynos 8893

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung yeni ve en yüksek performansa sahip olduğu belirtilen işlemcisi Exynos 8893‘in geleceği konusunda detaylar gün yüzüne çıkmaya başladı. İlk olarak Exynos 8890 işlemcileri Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge modellerinde kullanıldı. Note 7 modelinde de kullanılması beklenirken, farklı bir işlemci gün yüzüne çıktı.

Samsung Galaxy Note 7’nin İşlemcisi Exynos 8893

Şuanda Samsung‘un en son üretmiş olduğu işlemcisi Exynos 8893 modeli Galaxy Note 7 cihazına entegre edilmiş durumda. Şuanda Hindistan üzerinde yeni işlemciler test amaçlı olarak bazı akıllı telefonlara entegre edilmeye başlandı. Her ne kadar yeni işlemcinin Exynos 8895 olacağı söylense de, şuanda 8893 işlemcisi zirvede görünüyor. Performans konusunda Exynos 8893’ten çok büyük şeyler beklememenizi öneriyoruz.

Ağustos ayında tanıtılacak olan Galaxy Note 7 tanıtımından önce yeni Exynos 8893 işlemcisinin tanıtılmasını bekliyoruz. Bakalım yeni işlemcide bizleri neler bekleyecek ?

samsung galaxy note 7

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler