Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Sea of Thieves PS5’e Geliyor! Tarih Açıklandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Korsan teması üzerinden ilerleyen çok fazla oyun yok. Şöyle saymak istesek bir elin parmağını geçmeyecek kadar yapım olduğunu görürüz. İşte Sea of Thieves belki de bu türde en iddialı oyunlardan biri. Kısa süre önce gelen Skull and Bones oyunuyla kıyasıya bir rekabet içerisine gireceğini düşündüğüm oyun, çok ciddi bir oyuncu kitlesine sahip.

Görünen o ki bu kitle yakın zamanda biraz daha büyüyecek. Çünkü sonunda beklenen oluyor ve oyun PS5 oyun konsollarına da geliyor.

Sea of Thieves Ne Zaman PlayStation’a Gelecek?

Firmanın Youtube sayfası üzerinden yapılan açıklama ile beraber çıkış tarihi duyuruldu. Açıklamaya göre oyun 30 Nisan tarihinde PS5 için çıkış yapacak.

Oyunun yönetmeni olan Mike Chapman aynı duyuruda güzel bir başka haber daha verdi. Oyun PS5 konsollara gelecek ve aynı zamanda çapraz platform desteği de sunulacak.

Çapraz platform desteği sayesinde Xbox ile PS oyuncuları da karşı karşıya gelebilecek. Böylece Sea of Thieves için de beklenen haber gelmiş oldu. 30 Nisan sonrasında oyunun ne kadar uyumlu olacağını ve PS5 oyun konsollarında nasıl bir performans sunacağını net olarak göreceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler