Salı, Nisan 23, 2024

Sennheiser Gaming Serisi PC 373D Kulaklığını Duyurdu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Kulaklık konusunda master yapmaya devam eden Sennheiser, yeni üretmiş olduğu oyuncu kulaklığı PC 373D‘yi tanıttı. Gaming serisi olduğu gibi, tamamen PC oyuncularını düşünerek üretilen kafa üstü kulaklık modeli diyebiliriz. Ayrıca kulaklıkta hassas gürültü engelleme teknolojisi ve 7.1 Dolby Atmos Surround ses desteği yer alıyor. Yeni Sennheiser PC 373D oyuncu kulaklığının teknik özellikleri, piyasa satış fiyatı ve detayları haberimizde.

Yeni Oyuncu Serisi PC 373D Neler Sunuyor ?

Başta da belirtmiş olduğumuz üzere Sennheiser PC 373D oyuncu kulaklığı tamamen PC oyuncularını hedef alan kafa üstü kullanılabilecek türde bir kulaklık. Mükemmel bir ses deneyimi için Dolby Atmos 7.1 Surround ses desteği bulunan kulaklıkta ayrıca gövde alüminyum malzemelerden üretilmiş.

Profesyonel oyun deneyimini sonuna kadar yaşayabilmeniz için Sennheiser ekstra olarak bir uzaktan kumanda ile kulaklığın kontrolünü sağlıyor. Bu kontrolör sayesinde tek tuşa basarak stereo veya surround ses deneyimine geçiş yapabiliyorsunuz.

sennheiser-pc-373D-kulaklik
Ayrıca geliştirilen yazılım sayesinde de kulaklığın en ince ses ayarlarına kadar değiştirilebiliyor. Şuanda Avrupa’da 249 Euro‘dan satışa çıkan Sennheiser PC 373D modelinin Türkiye’de ne kadara satılacağı henüz bilinmiyor. Bundan bir önceki model olan Sennheiser PC 363D modeli 1000 TL ve civarlarında satılıyordu. Teknik özelliklere geçmeden önce aşağıdaki tanıtım videosunu izlemenizi tavsiye ediyoruz.

 

 

Sennheiser PC 373D Teknik Özellikler

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler