Cumartesi, Nisan 20, 2024

Sennheiser PC 373D Oyuncu Kulaklığı

Paylaş

silkroad gaminggentr

PC 373D ile oyun tutkunlarına olağanüstü bir ses deneyimini yaşatıyor. Sennheiser’ın uzmanlığını yansıtan akustik teknolojisi sayesinde PC 373D, oyundaki sesleri adeta gerçek hayata taşıyor.

 

Oyun dünyasında oyun içi seslerin kaydedildiği ekipmanları üreten tek marka olan Sennheiser, bu tecrübesini oyun tutkunları için yepyeni, premium kulaklığı PC 373D’ye taşıyor. PC 373D, Sennheiser’ın uzmanlığını yansıttığı akustik teknolojisi sayesinde, oyuncuların ihtiyacı olan daha doğal ve gerçekçi sesi sağlıyor.

 

Sennheiser PC 373D 2

PC 363D kulaklığın geliştirilmiş versiyonu olan PC 373D, Dolby 7.1 desteğiyle çevresel sesleri daha iyi duyabilmeye imkan tanıyan yeni bir aparata (dongle) sahip. Böylece daha gerçek seslerle oyun oynama imkanı sunan PC 373D, kullanıcılara 4 ayrı ses moduyla kişiselleşmiş bir deneyim de yaşatıyor. PC 373D’in gaming modu oyuna optimize iken eSports modu eSports oyunlarına, kapalı modu ise doğal ses performasına odaklanıyor. Ayrıca kulaklığın müzik modu da bulunuyor.

 

Sennheiser PC 373D 3

PC 373D, yüksek kalitede gürültü önleyici mikrofonu sayesinde çoklu oyunculu oyunlarda iletişim kalitesini mükemmel seviyeye getiriyor. Mikrofon belirli bir seviyeye kaldırıldığında kolayca “mute” moduna geçebiliyor. Şık ve etkileyici bir tasarıma sahip PC 373D, XXL açık kulak kapsülleri ve yastıklı kafa bandıyla saatler süren oyun seanslarında bile rahatlıkla kullanılabilecek konforu sağlıyor.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler