Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Silent Hill Ascension İçin Yeni Fragman Paylaşıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ünlü korku oyun serilerinden olan Silent Hill’in yeni oyunu için Konami fragman paylaştı.

Hayatta kalma, korku türünün öncülerinde olan Silent Hill yeni bir oyun çıkarıyor. Bu yeni Silent Hill oyununu Ekimde Konami bir fragmanla duyurmuştu. İsminin de Silent Hill Ascension olduğunu biliyorduk. Duyurulan fragmanla birlikte oyunun hakkında pek fazla şey öğrenemesek de oyunun geliştirildiğini öğrenmiştik. Şimdiyse Konami oyun hakkında bir tane daha fragman paylaştı ve daha fazla detay verdi.

Silent Hill Ascension Yeni Fragmanını Konami Paylaştı

Geçtiğimiz günde gösterilen fragmanda oyun hakkında daha fazla bilgi sahibi olmayı başardık. Oyun interaktif-film türünde bir oyun olacak. Yapım, dünyanın farklı yerlerinde yaşayan karakterlerin Silent Hill’deki canavarlar tarafından eziyet edilmesini konu alacak.

silent hill 2

Oyun, interaktif-film türünde olduğundan dolayı oyuncunun kararları bu oyunda çok önemli bir rol alacak. Fragmanda gördüğümüz kadarıyla oyuncuların verdikleri cevaplar, oyundaki karakterlerin yaşaması, lanetlenmesi ve acı çekmesi gibi olaylara yol açacak.

silent hill 3

Konami ve oyunun geliştiricisi olan Genvid Entertaiment, oyunun Silent Hill evrenine yenilik, derinliği olan canavarlar, lokasyonlar ve karmaşık karakterleri getireceğini söylüyor. Oyunun garip bir oynanışı olacak.

Genvid Entertaiment’ın söylediğine göre oyunda her gün farklı bir bölüm olacak tıpkı bir dizi gibi yani çıktığı gibi oyunun tam sürümü erişilebilir olmayacak. Oyun için net bir tarih verilmiyor fakat stüdyo oyun için 2023 sonlarına doğru çıkacak diyor.

Şirketin söylediğine göre yapımcılar oyun için önümüzdeki aylarda daha fazla bilgi verecek.

Çağrı Yavan
Çağrı Yavan
Merhaba, ben Çağrı Yavan. Teknoloji ve oyun dünyasına meraklı bir yazarım. PC Hocası'nda, oyunlar ve teknoloji ile ilgili haberleri takip ediyor, okuyuculara bu alandaki yenilikleri aktarmak için çalışıyorum. Oyunları ve teknolojiyi sevmek, takip etmek ve paylaşmak benim için bir tutku.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler