Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Silent Hill Serisinin Yeni Oyunu Ücretsiz Olarak Yayınlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Dün düzenlenen State of Play etkinliği kapsamında birçok yeni oyun için duyuru yapıldı. Bu oyunlar arasında devam serisi olarak gelen yapımlar da yer aldı. Etkinliğin en büyük sürprizlerinden biri ise Silent Hill The Short Message oyunu oldu. Silent Hill serisine yeni bir yorum getiren oyunun en güzel yanı ise tamamen ücretsiz olarak sunulması oldu.

Ücretsiz oyun için açıklanan detayları ve oyunu nasıl alabileceğinizi değerlendirelim. Hemen aşağıda oyuna ulaşabileceğiniz bir link ekleyeceğiz.

Silent Hill The Short Message Tamamen Ücretsiz Olarak Geliyor

PS5 oyun konsolu için hazırlanan oyunun ana hikayeden ayrılan bir yan hikaye olduğunu söyleyebiliriz. Kendini yıkık dökük bir apartmanda bulan Anita’yı kontrol edeceğimiz oyun, doğrudan ana hikayeden ilerlemiyor da başta da söylediğimiz gibi bir yan hikaye gibi yürüyor.

Silent Hill The Short Message

Yine korku teması ve intihar temasının işleneceği, korku türü yapımında grafiklerin ve genel oyun içi atmosferinin de etkileyici olduğunu söylemek lazım. Zaten oyun PS5 için yayınlanmış durumda. Grafiklerin de buna göre düzenlendiğini görmekteyiz.

İşin ilginç yanı yapım, tamamen ücretsiz olarak sunuluyor. Hem tanıtımın hemen arkasından piyasaya çıkması hem de oyunun tamamen ücretsiz olması da güzel bir adım olarak gösterilebilir. Oyunu denemek isteyenler için hemen şuraya bir link ekliyoruz. PS sayfasını kontrol edebilirsiniz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler