Çarşamba, Mayıs 8, 2024

Sızıntı: Samsung Galaxy S20 Plus’ta 120Hz Destekleyen Ekran Bulunuyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung’un bir sonraki amiral gemisine şimdiye kadarki en iyi görünüm

Samsung’un yaklaşmakta olan yeni amiral gemisi Galaxy S20 modelini bizlere çevreleyen detaylar, tanıtımın öncesinde gelmeye başlıyor. 11 Şubat’ta planlanan Unpacked öncesinde XDA Developers, amiral gemisi hakkında tonlarca yeni bilgiyi onaylamış durumda.

120hz ekrana sahip olacağı dedikosunu onaylayan XDA Developers ekibi familyada ultrasonik parmak izi sensörünün ve kulaklık girişinin olmayacağını söylüyor.

xda
Sızıntı: Samsung Galaxy S20 Plus'ta 120Hz Destekleyen Ekran Bulunuyor! 3

Yeni sızıntı, 20: 9 en boy oranında (önceki modellerden daha uzun) 3200 x 1440 piksel ekrana sahip olacak ve geçen yılın Not 10’una benzer bir orta delik delme kamerası olan S20 Plus’dan geliyor. daha akıcı animasyonlar için süper hızlı 120Hz yenileme hızı sunduğu onaylandı, ancak bir yakalama var: bunu sadece FHD + çözünürlükle kullanabileceksiniz. Yüksek çözünürlüklü WQHD + ayarı en azından şimdilik sadece 60Hz’de çalışacaktır.

XDA’nın kaynağına göre familyadan S20 modelinde diğer birçok şirketin tercih ettiği optik sensörlerin aksine S10 modelinde yer alan ultrasonik ekran içi parmak izi sensörünün kullanıldığını doğruladı.

S10 modelinin ultrasonik parmak izi sensörü, düşük hız şikayetleri ve yüksek profilli ekran koruyucu sorunu ile oldukça tartışmalara konu olmuştur.

Qualcomm, ikinci nesil 3D Sonic Max sensörü ile bu sorunların çoğunu ele aldığını iddia ediyor , ancak S20 Plus’ın yeni sensörü mü yoksa S10 ile aynı birinci nesil modeli mi kullandığı henüz belli değil.

Özellikler gümbür gümbür

Son olarak, XDA’nın raporu S20 Plus için birkaç özellik daha doğrulıyor: 25W hızlı şarj, 12GB RAM ve 4.500mAh pil içeriyor. Ne yazık ki, kaynak ayrıca Note 10 ve Galaxy Fold gibi S20’nin USB kulaklık ve Bluetooth sese önem verilmesi için tıpkı Apple gibi 3,5 mm kulaklık jakını öldürdüğünü de doğruladı.

Söylentilere göre, Samsung’un bu yıl üç S20 modeli piyasaya sürmesi bekleniyor: daha küçük S20, daha büyük bir S20 Plus ve yeni bir üst seviye S20 Ultra modeli.

S10 vs S20
Sızıntı: Samsung Galaxy S20 Plus'ta 120Hz Destekleyen Ekran Bulunuyor! 4

Söylentiler S20’nin 6.2 inçlik bir ekrana, S20 Plus’ın 6.7 inçlik bir ekrana ve S20 Ultra’nın 6.9 inçlik büyük bir panele sahip olacağını iddia etse de, farklı modeller için ekran boyutları henüz onaylanmadı.

S20 Plus’ın S10 Plus’ın yanındaki çekimleri, yeni modelin 2019 muadillerinden çok daha uzun olduğunu onaylıyor. Üç telefonun da Qualcomm’un en yeni Snapdragon 865 işlemcisini (şirketin X55 5G modemi ile birlikte) sunması bekleniyor , ancak bu ayrıntı benzer şekilde doğrulanmamış.

XDA Developers daha önce S20 Plus modelinin adını, tasarımını, 5G desteğini ve dörtlü arka kamera kurulumunu doğrulayan ilk gerçek dünya çekimlerini yayınlamıştı.

Samsung’un Bir Sonraki Amiral Gemisi ‘Galaxy S20+ 5G’ Sızdırıldı!

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler