Çarşamba, Nisan 24, 2024

Skyrim, 60FPS Modu ile Xbox Series X’te Çalışıyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

The Elder Scrolls V’deki Xbox One ve PlayStation 4 remaster sürümü, sevilen RPG’nin görsellerini güzelleştirmiş olabilir, ancak yeniden sürüm, oyunun konsollar için 30 fps kare hızı hedefini güncellemedi. Bununla birlikte, bir Skyrim 60fps modu ve Xbox Series X’in gücü sayesinde, konsol oyuncuları artık daha akıcı bir Dragonborn macerası yaşayabilirler.

Başlangıçta Skyrim’in Xbox One sürümü için yaratılan bu mod, teneke üzerinde söylediği şeyi tam olarak yapıyor: oyuncular, 30 fps’den 60 fps’ye iki katına çıkarılan kare hızı sınırı ile oynayabilecekler.

skyrim
Skyrim, 60FPS Modu ile Xbox Series X'te Çalışıyor 2

Ancak, Xbox One konsol ailesinin daha yavaş CPU’su ile oyuncuların 60 fps elde edeceği garanti edilmiyordu. Aslında mod, oyuncuların daha sağlam bir kare hızı elde etmek için “Tanrı ışınlarını Devre Dışı Bırak, FPS Boost, Önemsiz Nesne Sökücü gibi diğer performans modlarını” indirmelerini öneriyor.

Xbox Series X’in artırılmış gücüyle oyuncular, Skyrim’in kare hızının Microsoft’un yeni nesil makinesinde tutarlı bir 60 fps’ye ulaştığını bildiriyor. Hiç kimse Xbox Series S’nin de bu iki katına çıkarılan kare hızı hedefine ulaştığını bildirmemiş olsa da, temel Xbox One üzerindeki artırılmış özellikler, bütçenin yeni nesil makinenin çok benzer rakamlar çektiğini görmelidir.

Ne yazık ki, bu Skyrim 60fps modunu oynamak genellikle başarıları devre dışı bırakır. Ancak, Reddit kullanıcısı TotalCyberNet akıllıca bir çözüm buldu:

“Bu modu uyguladıktan sonra, oyunu yeniden başlatın – mod yöneticisi – modu devre dışı bırakın – oyunu başlatın (modlanmamış kayıt dosyası veya yeni oyun). Bu şekilde, oyun hala 60 fps’de çalışıyor ve başarıların kilidini açabilirsiniz ”diyor Reddit kullanıcısı. “Oyunu her başlattığınızda bu işlemi tekrarlamak istemiyorsanız Hızlı Devam Ettir’i kullanın.”

Skyrim şu anda Xbox Series S ve Xbox Series X’te geriye dönük uyumlu olarak oynanabilir durumda. Yeni Xbox konsolları için herhangi bir geliştirme eklenmemiş olsa da, ilerleyen zamanlar bir takım geliştirmelerin olması bekleniliyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler