Cuma, Nisan 19, 2024

Snapchat for Web Duyuruldu! Snapchat Masasüstünde

Paylaş

silkroad gaminggentr

Eski önemi kalmasa da hala kendine has bir kitlesi olan Snapchat, yeniliklerine devam ediyor. Sosyal medya platformu en son Premium üyelik sistemini duyurmuştu. Şimdi de Snapchat for Web duyuruldu.

Uygulamanın ayrıcalıklarını masaüstü üzerinden de kolayca kullanmayı sağlayacak olan yeni atılım, şimdilik sınırlı bölge için geçerli olsa da yakın zamanda Web için Snapchat genişleyecek.

Snapchat for Web ile Neler Sunulacak?

Basit tanımla web için Snapchat olarak gösterebileceğimiz özellik, tıpkı WhatsApp web kullanımına benziyor.

Kullanıcılar web tarayıcılarından uygulamaya giriş yapacak ve uygulamayı kullanabilecekler. Standart aramalar ve görüntülü aramalar yapılabilecek ya da mesaj veya anlık görüntü gönderimi özelliğinden yararlanılabilecek.

Ayrıca kullanıcılar cihazlarındaki mesajlaşma özelliklerinden de aynı şekilde yararlanmaya devam edecekler. Web sürümünü kullanmak için web.snapchat.com adresine girmek yeterli olacak.

Snapchat for Web 

Ama dediğimiz gibi şu an için her bölgede web için kullanım sunulmadı. Snapchat+ desteğinin olduğu bölgeler için kullanım başladı.

Yakın zamanda bölgeler tabii ki genişleyecektir. Ülkemizde ne zaman kullanıma alınacağını ise bekleyip görmek gerekecek. Herhangi bir tarih belirtilmiş değil.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler