Perşembe, Nisan 25, 2024

Snapchat Üzerinden Artık Görüntülü Görüşme Yapılabilir!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Snapchat, grup görüntülü görüşme yapma ve kullanıcıların Hikayeler’e yüklenen snaps’leri arkadaşlarını etiketlemelerini sağlayan bir “Mentions” özelliği ve   birçok yeni özelliği getiriyor. Bu yeni özellikle kullanıcı sayısını artırmaya yönelik olduğunu ve mevcut kullanıcıların daha iyi bir deneyim sağlamak amacı ile kullanıma sunuldu.

 

Mentions EN 1

Bir arkadaşınızı etiketlemek için, sadece “@” yazarak ekleyebilirsiniz.Kişinin kullanıcı adını yazıp etiketlemek istediğiniz isme dokunun. Etiketli eki gören kullanıcılar hızlıca kaydırarak kullanıcıyı bir arkadaş olarak ekleyebilir veya yayınladıkları herkese açık hikayeleri izleyebilirler. Etiketlediğiniz kişi, sohbet penceresinde, hikayenizde bahsettikleri bildirilir. Uygulama 16 arkadaşın görüntülü sohbet gerçekleştirmesine izin verecek. Katılmak isteyen daha fazla kişiler için ise , bunun yerine 32 kişiye kadar grup sesli sohbetine katılabilir. Snapchat ilk olarak 2016’da bire bir ses ve görüntülü arama yaptı ve kullanıcılar her gün Snapchat‘da milyonlarca görüşme yapıldığını belirtti.

Group Video Chat

Video grubu sohbet özelliğini kullanmak için, sahip olduğunuz mevcut bir grup sohbetini girin veya yeni bir grup başlatın. Canlı grup görüntülü sohbeti başlatmak için video simgesine dokunun veya sesli arama için telefon simgesine dokunun. Grubun üyeleri, bir çağrıya davet edildikleri konusunda bilgilendirilecek. Görüntülü sohbete girdiklerinde, katıldıklarını bildirmek için klavyenizin üstünde bir uyarı alırsınız. Kameranızı kullanmak istemiyorsanız, bunu değiştirip yalnızca sesle katılabilirsiniz. Ayrıca yine aynı anda Snapchat‘e özgü emojiler ve özel filtreler kullanılabilecek.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler