Cumartesi, Mayıs 11, 2024

Mark Zuckerberg Gazetelere İlan Verip Özür Diledi!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bugün Facebook,  İngiliz gazetesine ve  Amerikalı gazetelere tam sayfa reklamları yayınladı. Cambridge Analytica veri gizliliği skandalı için sosyal ağları yasal ve düzenlemelere kabul ettiğini beyan eden bir yazı yayınlandı.

 

CEO Mark Zuckerberg‘in kaleme aldığı bir özür formu olan reklamlar, şirketin üçüncü parti uygulamalarını “çok fazla bilgi edinmekten” vazgeçtiğini ve Facebook’un “verileri sınırlandırmaya başladığını” tekrarlayarak durumu açıklığa kavuşturmaya çalışmaktadır.” dedi.

“Ne Hallere Düştün Mark?”

DZIpyOrV4AI18fF
 
Mark Zuckerberg, “Bu olay bir güven ihlaliydi ve o zaman daha fazla yapmadığımız için üzgünüm” diye belirtti. “Sizin için daha iyisini yapacağıma için söz veriyorum.” Bu yazı CEO’nun CNN,  , The New York Times ve Recode gibi Amerikan medya kuruluşları ile yaptığı röportajlardan  birkaç gün sonra yayınlanmış oldu.

CNN’ye göre, reklamlar İngiltere gazeteleri The Observer , Sunday Times , ve Sunday , Sunday Mirror , Sunday Express ve Sunday Telegraph’ın Pazar basımlarınmda yayınlandı. ABD’de, ise The New York Times, The Washington Post’da Wall Street Journal gibi gazetelerde tam sayfa yayınlandı.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler