Cuma, Nisan 19, 2024

Son Zamanların En Beğenilmeyen Filmi: Holmes & Watson

Paylaş

silkroad gaminggentr

20 Aralık tarihinde vizyona giren Holmes & Watson, son yılların en kötü filmi olarak gösteriliyor. Sherlock Holmes ve John Watson gibi sağlam karakterlerin yer aldığı bir filmde bu denli düşük puanlamalar ve kötü yorumlar, yapımın bu iki karakteri ne kadar kötü kullandığını gösteriyor. Film hakkındaki düşünceler o kadar olumsuz ki, filmi yarıda bırakıp salonu terk eden çok sayıda izleyicinin olduğunu görüyoruz.

Bu İkiliden Böyle Bir Film Nasıl Çıkar?

Sherlock Holmes karakterini duymayan kalmamıştır, herhalde. Beyaz perdeye biraz ilgisi olan herkes, hayatının bir yerinde mutlaka Sherlock Holmes ile karşılaşmıştır.

Öte yandan, söz konusu karakter gibi; John Watson karakteri de, sinema sektörüne adını altın harflerle yazdırmış karakterler arasında yer almakta.

Bu iki farklı sinema karakteri, bugüne kadar sayısız film ile karşımıza çıktı. Bu yapımların pek çoğu, gişede iyi işler başardı diyebiliriz. Lakin 20 Aralık tarihinde vizyona giren ve bahsi geçen her iki karakterin de bulunduğu Holmes & Watson filmi için aynı şeyi söyleyemeyeceğiz.

Son Zamanların En Beğenilmeyen Filmi Holmes Watson İÇERİK min

Sözünü ettiğimiz yapımda yer alan Sherlock Holmes ve John Watson karakterleri, aslında kendi başlarına oynadıkları filmlerde oldukça beğenilmiş karakterler olmuştu. Lakin yönetmenliğini ve saneristliğini EtanCohen‘ın yaptığı bu filmin eski yapımlara benzeyen tek tarafı, karakter isimleri olmuş.

Sanki yapımcılar, bu iki karakterin isminden yararlanmışlar diyebiliriz. Bunu sadece bizler demiyoruz, değerli hocalar. Film hakkında kötü yorumlar yapan sayısız izleyici bulunmakta.

Sherlock Holmes karakterinin Will Ferrell ve Dr. Watson karakterinin de John C. Reilly tarafından canlandırıldığı filmde, izleyicileri hayal kırıklığına uğratan sıkıcı unsurlar bulunmaktaymış. Bu konuda IMDb’nin 3.4 puan verdiği yapımın sayfasında, kullanıcılar şu şekilde yorumlarda bulunmuş:

”Hiç bir zaman; bir film beni bu kadar sıkmadı ve iğrendirmedi. Ailem ve ben, başlangıçtan bir saat sonra salonu terk etmeye karar verdik. Bu filmin gerçekten zaman kaybı olduğunu anladık. Şu anda vizyonda çok daha iyi filmler var. Lütfen bu çöpten uzak durun.”

Öte yandan bir diğer izleyici, Holmes & Watson yapımı hakkında şöyle söylemlerde bulunmuş:

“Keşke bu filmi 0/10 olarak değerlendirebilseydim. Mutlak zaman kaybı. Filmin iyiye gitmesi umuduyla gülmek için kendimi zorluyordum ama nâfile…”

Böyle sağlam iki karakterden bu denli başarısız bir yapım nasıl çıkartılır, bilemiyoruz. Muhtemelen Holmes & Watson, senenin en büyük hayal kırıklığı olarak beyaz berdeye adını yazdıracak.

 

 

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler