Cuma, Nisan 19, 2024

Sonic The Hedgehog 2, 8 Nisan 2022’de vizyona giriyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Sonic The Hedgehog‘un devam filminin geleceğini açıklayan Paramount Pictures, filmin 8 Nisan 2022‘de vizyona gireceğini bildirdi. Bir takım sıkıntılar sonucunda ortaya çıkan Sonic The Hodgehog‘un devam filmi nasıl olacak göreceğiz.

İlerleyen zamanlarda filme ait bilgiler elbet çıkacaktır!

Film’in ilk yayınlanan fragmanında modellenen Sonic karakteri hiç ama hiç beğenilmemişti. Bir süre sonra Sonic karakteri tekrardan düzenlenmeye başladı. Bütün hazırlıklar bir anda ters teptiği için film, vizyon tarihinde izleyiciler ile buluşamadı.

Değiştirilen vizyon tarihi daha sonra Coronavirus‘e takıldığı için işler iyice kötü gitti. Bunun sonucunda ise Sonic The Hedgehog beklentilerin altında bir gişe hasılatı elde etti.

sonic the hedgehog movie 1280x720 1

IMDb tarafından 10 üzerinden 6,6 puan, Rotten Tomatoes tarafından ise %63’lük bir puan almayı başaran Sonic The Hedgehog, ikinci filmiyle birlikte nasıl bir puanlama ile karşı karşıya kalacak 8 Nisan 2022’yi bekleyip göreceğiz.

Filmi beğenenler de var beğenmeyenler de var lakin filmin kötülenmesi gibi bir durum söz konusuysa şayet o da filmin tekrardan yapım aşamasına gitmesi ve Coronavirus salgınının araya girmesinden kaynaklanmıştır diye düşünüyorum.

sonic the hedgehog

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler