Perşembe, Nisan 25, 2024

Sony, PlayStation 5 Sayfasını Güncelledi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Sony’nin oyun konsolları ne zaman yenilenecek? Tanıtımı yapıldı ama konsol ne zaman geliyor? Bu aralar bu tip soruları çok sık duyuyoruz. Neden belli. Sony çok detaylı olmasa da belli başlı PlayStation 5 özelliklerini açıkladı fakat çıkış tarihi vermedi.

Bu nedenle konsol için paylaşılan her bilgi bizi biraz daha heyecanlandırıyor. Çıkış tarihi değil ama yeni bir bilgi, daha doğrusu yeni bir güncelleme var. Yeni konsol için açılan sitede bilgilere güncelleme yapıldı.

PlayStation 5 tatil döneminde gelecek

Sony, sayfa güncellemesinde net tarih bildirimi yapmamış olsa da “2020 tatil dönemi” olarak belirtilen bir dönemde çıkış yapılacağı doğrulandı.

Bu demek oluyor ki yazın yeni nesil konsollar bizlerle olacak. Sayfanın güncellendiğini söyledik yani tek bilgi tatil dönemi çıkış yapılacağı değil. Konsol hakkında da üstü kapalı bazı bilgiler paylaşıldı.

PlayStation 5

Üç başlıkta bilgilendirme yapılıyor. Yenilenmiş grafiklerle çarpıcı oyunlar, daha hızlı bir işlemci ve dokunsal geri bildirim özellikli kontrolcülerden söz ediliyor.

PlayStation 5

Fiyat için rakamsal bir paylaşım ve çıkış tarihi için kesin bir ay ya da gün bildirimi hala yok. Beklemeye devam.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler