Cuma, Nisan 26, 2024

Sony Xperia F için İlk Detaylar Geldi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Artık çok fazla akıllı telefonlarıyla gündeme gelmiyor olsa da Sony, bu alanda yeni geliştirmeler yapmaya devam ediyor. Markanın yeni gözdesi ise katlanabilir akıllı telefon modelleri olacak. Sony Xperia F adıyla gelmesi beklenen yeni akıllı telefon için iddialar ortaya çıkmaya başladı.

Samsung, Huawei gibi devlerin giriş yaptığı kategori olarak öne çıkan katlanabilir akıllı telefon kategorisinde yer alacak yeni model Sony Xperia F için yüzeysel de olsa bazı bilgiler yok değil.

Sony Xperia F Neler Sunacak?

Prototip üzerinden elde edildiği iddia edilen bilgilere göre Xperia F, Snapdragon 855 serisi işlemcileri kullanacak. Böylece serinin amiral gemisi modelleri içerisinde yer aldığını görmek mümkün olacak. Üstelik Snapdragon 855 yanında Qualcomm X50 modemleri de kullanılacak ve 5G destekli bir akıllı telefon göreceğiz.

Sony Xperia F

Kamera konusunda da yeni bir döneme girecek olan Sony, 10x zoom desteğini hayata geçirecek. Bunların dışında özel bir ekran teknolojisine yer verileceği ve LG ile ortaklık yapılacağı bilgisi de var. 2020 yılına kadar hazır olması beklenen akıllı telefonun diğer özelliklerinin neler olacağı ve hangi ülkelerde satışa çıkacağı ise şimdilik soru işareti.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler