Cumartesi, Nisan 20, 2024

Sony’den Yeni H4233 Modelli 6 İnç Telefon

Paylaş

silkroad gaminggentr

Sony, telefonlarına suya dayanıklılık özelliği koyarak çok dikkat çekmiş, birçok üreticiye Japon teknolojisinin gücünü göstermişti. Açıkcası suya dayanıklılık özelliği beni de etkiliyor hocalar, muhtemelen sizi de etkiliyordur. Birçok telefon halen suya dayanıklılık kazanamışken bile Sony bu işi çok ilerletmişti. Bu sefer Sony markalı yeni bir telefonun Benchmark sonuçları ortaya çıktı. Bu telefon Xperia XZ1 serisinden sonra çıkıp orta segmentde konumlanacak, lafı daha fazla uzatmadan telefonun teknik özelliklerine hemen değineyim kankalar :

Bu Cihaz Neler Sunuyor Bizlere ?

Sony’nin adı bilinmeyen bu H4233 kodlu telefonunun Benchmark sonuçları sızdı, orta segmentte yerini alacak olan bu cihaz 6 inç büyüklüğünde 1920×1080 piksel çözünürlüğünde dev bir ekrana sahip, ayrıca Android’in şuandaki en güncel hali olan Oreo sürümü ile piyasaya çıkacak olan bu cihaz güç ihtihacını SnapDragon 630 işlemcisinden alacak.

Bu Cihazda 4K Video Çekebilen Ön Kamera Var !

H4233 4K video kaydı yapabilen 21MP çözünürlüğünde arka, yine 4K video kaydı yapabilen 15MP çözünürlüğündeki ön kamera paketiyle raflara yerleşecek.Başlıksız 1 2

Adreno 508 GPU’suna sahip olan H4233’ün depolama tarafı ise 4GB ram ve 64GB hafıza ile donatılmış, hafıza kartı desteği olup olmadığı ise henüz bilinmiyor kankalar. Ayrıca H4233’de şahsen benim birçok telefonda olmasını istediğim NFC de yer alıyor. USB Type-C’yi bu telefonda görmemiz ise uzak bir ihtimal gibi durmuyor.

Yakın dönemde duyurusunun yapılacağını düşündüğüm H4233 modelli bu telefon Sony’nin yeni nesil orta segmentdeki büyük ekranlı ürünü olacak.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler