Cuma, Nisan 26, 2024

Sony’nin Days of Game İndirimleri Geldi Çattı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Japonya’nın büyük teknoloji şirketlerinden olan Sony, Mayıs ayı için sunduğu ücretsiz PlayStation Plus oyunları için oldukça eleştiri almıştı. Sony, hem PlayStation 4 kullanıcılarının gönlünü almak hemde PlayStation 5 için iyi bir ortam hazırlamak için harekete geçmiş duruyor.

Şirket, Days of Game olarak tanıttığı indirim günlerini resmi olarak açıkladı. İndirim 27 Mayıs tarihinden 8 Haziran tarihine kadar olacak. PlayStation Store Türkiye web sitesinde, şuan bir hareketlilik yok fakat ilerleyen saatlerde indirimleri görme ihtimalimiz yüksek.

257 2574405 sony game studio

Yapılan kampanya dahilinde PlayStation Plus üyelikleri ve PlayStation 4’e özel olarak yapılan oyunlar da indirime girecek. PlayStation 5’in tanıtım tarihi yaklaştıkça, şirket tarafından, kullanıcıları PlayStation kanadına çeken haberler olacaktır.

Xbox Game Pass kullanıcılarının bu tarz sıkıntılarla karşılaşmaması, PlayStation sahiplerini Xbox tarafına itiyor diyebiliriz. Sony, kullanıcıların şikayetlerine sessiz kalamayacaktır çünkü PlayStation 5 ve Xbox Series X arasında çekişmeli bir rekabet olacak gibi duruyor.

playstation 4 kampanyalari basladi days of game 2020 1

Sony’nin yeni konsolunu tanıttığı tarihe kadar geçecek süre, PlayStation 4 ve PlayStation 3 kullanıcılarına yarayacaktır. Tavsiyem, PlayStation sahiplerinin indirimleri dikkatle takip etmeleri çünkü güzel indirimler göreceğiz gibi duruyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler