Cumartesi, Mayıs 4, 2024

Spider-Man The Great Web Videosu Sızdırıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Insomniac Games, geçtiğimiz aylarda üzücü bir süreçten çıkmış ve hack saldırısına uğramıştı. Birçok proje için önemli dosyaları sızdırılan şirket, buna rağmen planladığı takvimin de dışına çıkmamış ve projelerini geliştirmeye devam etmişti. Fakat bir diğer yandan sızıntılar da gelmeye devam ediyor. En son iptal edilen proje Spider-Man The Great Web için yeni bir sızıntı gerçekleşti ve oyun için hazırlanan video paylaşıldı.

Spider-Man The Great Web Videosu Keşke İptal Edilmeseydi Dedirtiyor

Oyunun videosunun 1 dakika 17 saniyelik süresi var. Videoda o alışkın olduğumuz New York’un mekan olarak seçildiğini anlıyoruz.

Yine diğer Spider-Man oyunlarından alışkın olduğumuz dinamiklere de yer verilmiş durumda. Diğer oyunlardan farklı olarak bu yapımda 5 ayrı karakterle beraber 5 kişi oyunu oynamanın mümkün olduğunu görüyoruz.

Tabii ki karakter sayısı artınca, oyundaki aksiyon seviyesi de yapabilecekleriniz de değişiyor. Kısacık videoda bile bunu görmemiz mümkün.

Bir ekip olarak hareket edilen oyunda ilk rakiplerimizin ise Sinister Six üyeleri olduğunu anlıyoruz. Anlayacağınız gibi ilerleyen süreçte nasıl bir yapıyla karşılaşacağımız konusunda ise herhangi bir bilgi yok.

Zira elimizde bu kısacık videodan başka veri de yok. Muhtemelen oyunun geri dönüşü de mümkün değil ancak belki firma buradaki ögeleri diğer Spider-Man oyunlarına entegre edebilir. Artık onu bize gelecek olan güncellemeler ve duyurulacak olan yeni oyunlar gösterecek.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler