Cuma, Nisan 19, 2024

Spotify Aylık 200 Milyon Kullanıcı Sayısına Ulaştı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Popüler müzik dağıtım şirketi olan Spotify, 2018 yılının sonunda 200 milyon aktif kullanıcıya ulaştığını Las Vegas’ta düzenlenen Tüketici Elektroniği Şovu‘ndaki bir röportajında açıkladı. Kütüphanesinde toplamda 40 milyondan fazla şarkıyı barındıran Spotify’ın 87 milyon kullanıcısından fazlası premium üyeliği tercih ederken, 113 milyondan fazla kullanıcısı ise ücretsiz paketini tercih ediyor.

7 Ekim 2008’de kullanıcılarla buluşan ve 78 farklı ülkede faaliyet gösteren Spotify aylık 200 milyondan fazla kullanıcısı olduğu açıkladı. Spotify‘ın premium özelliğinden faydalanan kullanıcılar reklamsız olarak şarkı dinleme, yüksek kalitede müzik hizmeti ve çevrimdışıyken bile müzik dinleme gibi özelliklere sahip.

Başlıksız 1 11

Spotify tarafından geçen sene paylaşılan verilerde toplamda 140 milyon aktif kullanıcıya ulaşıldığı ve 70 milyon kadar kullanıcısının premium özelliğini kullanırken geriye kalan 70 milyon kullanıcısının ise ücretsiz paketi kullanmakta olduğunu açıklamıştı.

Yurttışında 9.99 dolar gibi bir fiyatla satışa sunulan premium üyelik ülkemizde ise 13.99TL gibi bir fiyatlandırmaya sahip. Ülkemizdeki üniversite ögrencilerini de unutmayan Spotify güzel bir indirimle 6,99TL‘den premium hizmeti sunuyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler