Cumartesi, Nisan 27, 2024

Üç Kameralı iPhone Bu Yıl Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Akıllı telefon pazarında iPhone ile güçlü bir pay elde eden Apple, bu yıl sonunda rekabette geri kalmamak adına üç kameralı iPhone modeli ile tekrar sahneye çıkacak. Üstelik iki farklı model daha üretilebilir.

Wall Street Journal kaynaklı bir habere göre Apple, 2019 yılının sonunda üç yeni iPhone modeli tanıtacak. iPhone XR ile gördüğümüz LCD ekranlı ve daha düşük versiyon sayılabilecek bir model de yine bu yıl sonunda tanıtılacak. Diğer iki cihaz içinde en büyüğü olacağı söylenen modelde ise Apple, Android cihazlarda görmeye başladığımız üç kameralı yapıyı kullanacak.

Daha önce ortaya atılan iddialar her ne kadar 2018 yılı içerisinde gerçekleşmemiş olsa da, geçtiğimiz hafta sızdırılan bir iPhone Render görüntüsü iddianın bu yıl gerçekleşebileceğini düşündürüyor. Her ne kadar üçüncü kameranın ne görev üstlenecek olduğu bilinmese de, söylentiler 3D kamera teknolojisine atıf yapıyor.

Wall Street Journal’a göre Apple, 2020 yılında üretilecek olan tüm iPhone modellerinde OLED ekranı kullanacak. Yani 2019 yılında son LCD ekranlı iPhone görmemiz muhtemel. Ancak OLED ekran ile gelecek iPhone’lar, doğal olarak yine pahalı olarak satılacak. Bu durum, hali hazırda devam eden düşük satış grafiğini özellikle Çin ve gelişmekte olan ülke pazarlarında pekiştirebilir.

Bakalım konu ile ilgili olarak ne tür adımlar göreceğiz?

 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler