Çarşamba, Nisan 17, 2024

Spotify, Yeni Özelliklerini Duyurdu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Dünyanın bir numaralı çevrim içi müzik dinleme servisi Spotify bugün, iOS ve Android uygulamalarındaki Ev deneyimi için birkaç yeni güncelleme üzerinde çalıştığını duyurdu. Yeni “Son oynatılan” bölümü, kullanıcıların üç aya kadar Spotify dinleme geçmişine göz atmasına olanak tanıyacak. Spotify Premium kullanıcılar için Spotify artık yeni ve ilgili podcast bölümlerini gösterecek.

  • Zamanda geriye yolculuk yapın: Kullanıcıların zamanda geri dönebileceği ve üç aya kadar dinleme geçmişine göz atabileceği yeni bir “Yakın zamanda çalınan” bölüm ile dinleme geçmişinizde duran ama unuttuğunuz parçaları yeniden keşfedin. Küresel olarak Spotfiy Premium ve Ücretsiz kullanıcılar, çalma listelerine, albümlere ve çalındıkları şovlara ek olarak son çalınan tek tek parçalara ve bölümlere de göz atabilecekler.
  • Yeni ve tamamlanmamış podcast’lere atlayın: Global Premium kullanıcıları, yeni ve ilgili podcast bölümlerini doğrudan Ana merkezden görüntüleyebilir. Yeni bölümler mavi bir noktayla işaretlenecek ve daha önce başlamış olduğunuz bölümler, bölümün ne kadar ilerisinde olduğunuzu gösteren bir ilerleme çubuğu görüntüleyecek.
  • Daha fazla müzik keşfedin: Dünyanın dört bir yanındaki premium kullanıcıları, sevdikleri sanatçıların tek bir parçasını bile kaçırmayacak. Şimdi, kişiselleştirilmiş, zamanında ve zevkinize göre tepki veren keşif odaklı önerilere adanmış Home hub’ının üstünde vurgulanan yeni bir bölüm görünecek.

Şirketin geliştirdiği yeni İyileştirilmiş ev deneyimi, bu ay itibariyle iOS ve Android işletim sistemine sahip tüm Spotify Premium ve Spotify Free kullanıcılarına sunulacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler