Cuma, Mart 29, 2024

SQ2 İşlemci ve Platin Kaplamaya Sahip Microsoft Surface Pro X Tanıtıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Microsoft bugün, daha iyi performans sunan ve yeni bir Platin kaplama ile gelen geliştirilmiş Surface Pro X cihazını duyurdu. Yeni SQ2 işlemci ve yeni renk dışında tüm diğer şeyler aynı kalıyor. Ayrıca, Surface Pro X Klavyeleri artık üç yeni renkte mevcuttur: Siyahın yanı sıra Buz Mavisi, Gelincik Kırmızısı ve Platin.

Microsoft ayrıca hem geliştirilmiş Surface Pro X hem de eski Surface Pro X için yazılım geliştirmelerini duyurdu. Microsoft, Surface Pro X’in artık 15 saate kadar pil ömrü sağladığını belirtti. ARM’de Windows için optimize edilmiş yeni Microsoft 365 uygulamaları
Microsoft Edge ve Microsoft Teams, gelişmiş performans ve güvenilirlik sağlıyor.

PixelSense Ekran

Microsoft Surface Pro X, harika görsel deneyim için uçtan uca 13 inç PixelSense ekranla birlikte geliyor. Studio Mikrofonlar, Dolby Audio ve Gigabit LTE tarafından desteklenen yerleşik 720p HD web kameraya ile Surface Pro X, hareket halindeki toplantılar için mükemmel bir tercih.

Yeni geliştirilmiş Surface Pro X yapılandırmaları 1499,99 Amerika Birleşik Devletleri dolarından başlıyor ve şu anda belirli pazarlarda ön sipariş verilebiliyor ve 13 Ekim tarihi itibari ile mağazalardan satın alınabilecek.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler