Pazar, Eylül 8, 2024

STALKER 2: Heart of Chernobyl için Yeni Video Geldi

Paylaş

STALKER 2: Heart of Chernobyl sonunda haber geldi. Aslında Nisan 2022 tarihinde çıkış yapmasını beklediğimiz oyun, Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş sonrasında süresiz olarak ertelenmişti.

Arada savaş durumu olunca, Ukraynalı geliştirici firma GSC Game World, ne zaman oyunu hazır hale getirir yorum yapamıyorduk. Beklediğimiz haber ise geçtiğimiz gün geldi. Oyun için yeni bir video yayınlandı ve çıkış tarihi de duyuruldu.

STALKER 2: Heart of Chernobyl İddialı Geliyor

Yayınlanan videoya baktığımız zaman, görsel açıdan oyunun bir hayli iddialı olduğunu görüyoruz. Unreal Engine 5 oyun motorunun yeteneklerini gösterecek olan oyun, hem açık dünya yapısı noktasında hem de modellemeler noktasında bir hayli ilgi çekici gözüküyor.

Videonun en güzel yanı ise oyun hakkında yeni bir çıkış tarihi veriyor olması. Tam net olarak bir ay ya da gün verilmemiş ama yapımın 2023 yılında geleceği işaret edilmiş. Tabii ki çıkış tarihi için erteleme haberleri de gelebilir. Zira dediğimiz gibi Ukrayna ve Rusya arasındaki savaş devam ediyor. Geliştirici firma bu durumdan etkilenip, erteleme kararı alırsa şaşırmamak lazım.

BENZER:  HellDivers 2 Sistem Gereksinimleri (Gereken ve Önerdiğimiz)

STALKER 2: Heart of Chernobyl

Şu an için planlanan çıkış tarihine göre oyunun ön siparişlerinin açıldığını da belirtelim. Steam üzerinden fiyatı kontrol ettiğimiz zaman yapımın, 345 TL civarında bir fiyatı olduğunu görüyoruz. Deluxe Edition versiyonu 449 TL ve Ultimate versiyonu da 599 TL olarak gözükmekte.

Unutmadan oyunun ilk günden Game Pass sistemine ekleneceğini ve Xbox Series X ile Series S modelleri için de çıkış yapacağını hatırlatalım.

YouTube video

silkroadgaminggentr
Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Popüler Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler