Salı, Nisan 23, 2024

Star Wars Battlefront II Sunucuları İlgiyi Kaldıramadı ve Çöktü

Paylaş

silkroad gaminggentr

Epic Games’in haberlerine alıştığınızı umut ediyorum. En son Star Wars Battlefront II ile bir çıkış yaptı ama aslında bakarsanız platform, ücretsiz verdiği oyunlarla zaten yer etmeyi başardı.

Son verilen ücretsiz oyunda dediğimiz gibi EA yapımı Battlefront II yapımı olmuştu. Fakat oyun ücretsiz olarak sunulduğu anda o kadar yoğun bir ilgi gördü ki sunucular çöktü. Konu hakkında EA Games tarafından bir duyuru yapıldı ve son gelişmeler aktarıldı.

Star Wars Battlefront II sunucuları düzeldi mi?

EA Games açıklamasında üzerinde en çok durulan konu, oyuncuların ilgisi oldu. EA Games, oyun ücretsiz olduktan sonra bir anda oyuncu sayısının fırladığını ve bunu da sunucuların kaldırmadığını belirterek bakım çalışması yaptıklarını açıkladı.

Bu süre içerisinde oyunun sadece tek oyunculu modu aktif olarak kullanılabildi. Çoklu oyuncu moduna girmek istediğinizde ise çeşitli hata kodları karşınıza çıkıyordu. Yapılan bilgilendirmelere göre sorun çözüldü ve firma artan ilgiyi karşılamak adına sunucularını büyütme kararı aldı.

Star Wars Battlefront II

Eğer yapımı ücretsiz olarak almadıysanız ya da yoğunluktan dolayı alamadıysanız üzülmeyin. Çünkü henüz ücretsiz dağıtım süresi sona ermedi. 21 Ocak tarihine kadar da oyun ücretsiz olarak verilmeye devam edecek. Tabii ki yine Epic Games hesabınızın olması gerektiğini hatırlatalım.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler