Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Star Wars Jedi Survivor için İlk Ön İnceleme Videosu Geldi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Star Wars Jedi Survivor için geçtiğimiz günlerde kötü bir gelişme yaşanmıştı. Oyun kısa süre önce ertelenmişti. Oyunun ertelenmesinden sonra ise yapım hakkında daha sık paylaşımlar gelmeye başladı. Geçtiğimiz gün oyun içinden önemli bilgilere veren Star Wars Jedi Survivor inceleme videosu da yayınlandı.

Tabii ki bunu bir ön inceleme videosu olarak görmemiz de mümkün. IGN kanalından yayınlanan 7 dakikalık ön inceleme videosu, oyunun ana yapısını ortaya koyuyor diyebiliriz.

Star Wars Jedi Survivor Ön İnceleme Videosunda Neler Görüyoruz?

Videoya baktığımız zaman yapımın tanıtımında da söylediği gibi daha geniş bir dünya ile karşı karşıya kalacağımızı anlıyoruz. Biraz daha geniş bir dünya sunulmasına karşın, iyi işlenmiş olan detaylar var. Hem karakter modellerinde hem de çevre efektlerinde çok daha detaylı bir yapı söz konusu.

Star Wars Jedi Survivor

Açıkçası dövüş efektlerinde ve genel dinamiklerinde çok büyük bir fark gözükmüyor ama grafiklerin de daha iyi bir noktaya getirildiğini net olarak anlıyoruz. Cal Kestis’in hikayesini konu edinecek olan yapımda bir önceki serinin 5 sene sonrasının konu edineceğini de hatırlatalım.

Videosunda da net olarak detayları görebileceğimiz Jedi Survivor için bir yandan da geri sayım devam etmekte. Oyun 28 Nisan 2023 tarihinde çıkış yapacak. Şu an Steam sayfası da açılmış durumda. Yapımın fiyatı ön siparişler de 1.199 TL olarak gözüküyor. Steam sayfasını da hemen şuraya ekleyelim.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler