Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Star Wars Jedi Survivor Çıkış Tarihi Sızdırıldı! Oyun Çok Yakın

Paylaş

silkroad gaminggentr

Star Wars evrenini konu alan çok sağlam bir oyun serisi var. Evet başlıktan da anladığınız gibi Star Wars Jedi oyunundan söz ediyorum. Geliştiriciliğini Respawn’ın yaptığı ve yayıncılığını da EA Games’in üstlendiği seri, çok yakında devam oyunu Star Wars Jedi Survivor ile sahne alacak.

Çok yakında diyorum çünkü yeni sızıntılara göre oyun, Mart ayında çıkış yapmaya hazırlanıyor. Gelin şu sızıntının detaylarına ve oyun hakkında önemli bilgilere bir bakalım.

Star Wars Jedi Survivor Ne Zaman Çıkacak?

Bu kez kaynak çok sağlam. Zira oyunun direkt olarak Steam sayfasında bir sızıntı yaşandı. Kısa  süreliğine olsa da yapımın Steam sayfasında “Pek Yakında” ifadesi yerine çıkış tarihi gösterildi.

Çok kısa bir süre içerisinde sorun düzeltildi ama tabii ki internet dünyası bu sızıntı hemen yayıldı. Buna göre oyun 16 Mart 2023 tarihinde çıkış yapmış olacak.

Oyunun sadece çıkış tarihi de ortaya çıkmadı. Bunun yanında sistem gereksinimleri de ön sipariş için ek detaylar da gözüktü.

Fakat bu büyük yanlışlığa rağmen hala Star Wars Jedi Survivor için resmi bir çıkış tarihi duyurusunun gelmediğini de ekleyelim. Muhtemelen EA Games, kısa süre içerisinde net olarak çıkış tarihini doğrulayacaktır.

16 Mart 2023 tarihinde çıkış yapacağını düşündüğümüz oyun için sistem gereksinimleri de ortaya çıktı ama şu an sistem gereksinimlerini sizlerle paylaşmayacağım. Bu konuda resmi açıklamanın gelmesi ve ona göre sistem gereksinimlerinin paylaşılmasının daha doğru olduğunu düşünüyorum. EA cephesinden oyun hakkındaki yeni açıklamalar geldiği zaman tekrar değerlendirme yaparız.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler