Cumartesi, Temmuz 27, 2024

STAR WARS Squadrons Ücretsiz Oldu! Nasıl Alınacak?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Epic Games yine yaptı yapacağını. Haftanın ücretsiz oyunları kapsamında iddialı bir yapım daha sunuldu. Bu kez STAR WARS Squadrons oyununun ücretsiz olarak dağıtıldığını görüyoruz.

Tabii ki oyunun ücretsiz olması bir yana, kullanıcıların bilmesi gereken detaylar da var. Ne zamana kadar ücretsiz ya da nasıl bir oyun gibi. Bu detaylardan söz edeceğiz.

STAR WARS Squadrons Ne Zamana Kadar Ücretsiz?

Oyun, her hafta karşımıza çıkan haftanın ücretsiz oyunu kampanyası kapsamında ücretsiz olarak veriliyor. Yani bugünden itibaren 1 haftalık bir süreniz olacak. 1 Aralık 2022 tarihinde, Türkiye saatiyle 19:00’da süre bitiyor.

Kaçırmayın: Witcher 3 Güncellemesi Detaylandı

Yapım yeniden 280 TL fiyatına çıkmış oluyor. Fiyatı da düşünüldüğü zaman, kaçırılmayacak bir fırsat sunulduğunu söyleyebiliriz. Oyunu ücretsiz olarak almak için ise tek yapmanız gereken, bu süre içerisinde şuradan, yapımın Epic Games sayfasına gitmek ve oyunu kütüphanenize eklemek. Gelin şimdi de biraz oyundan söz edelim.

STAR WARS Squadrons

STAR WARS Squadrons Nasıl Bir Oyun?

Aslında oyunun adı her şeyi ortaya koyuyor desek yeridir. Yapım STAR WARS evreninde geçen bir yapım. Star Wars evreninde geçen bir pilotluk oyunu. Oyunda, filonuzla beraber uzayın derinliklerinde mücadelelere girişiyorsunuz.

Tek oyunculu moda ve çok oyunculu moda sahip olan yapımda, birinci şahıs bir oynanış yapısı olduğunu da ekleyelim.

Hem görsel efektler hem de savaş dinamikleri düşünüldüğü zaman, yapımın gerçekten iddialı oyunlar arasında yer aldığını da eklemek isterim.

Tabii ki en güzel yanı ücretsiz olması. 🙂 1 Aralık tarihine kadar STAR WARS Squadrons oyununu kütüphanenize eklemek, bundan sonra oyuna sahip olmanız demek. Özellikler STAR WARS severler için kaçırılmayacak fırsatlardan biri.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler