Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Starfield için AMD FSR3 Geliyor! Tarih Açıklandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Uzay teması denildiği zaman ilk aklımıza gelen oyun Starfield. Uzun bir bekleme süresinin arkasından çıkış yapan yapım, o kadar geniş bir oyun dünyası sundu ki oyuncuların beklentilerini karşıladı. Fakat oyunun çok detaylı olması, sistemleri de yormadı değil. İşte burada da devreye güncel grafik teknolojileri girdi. Özellikle DLSS ile oyuncular yapımdan yüksek performans alabildi. Şimdi de beklenen hamle AMD cephesinden geliyor. Starfield için AMD FSR3 yolda.

Starfield Ne Zaman AMD FSR3 Desteği Alacak?

Bethesda tarafından yapılan yeni açıklamada, önümüzdeki hafta sunulacak Steam betasında oyun için FSR3 desteğinin geleceği söylendi.

Steam beta için gelecek hafta sunulacak olan FSR3 desteğinin tüm PC oyuncularına ulaşması ise ay sonunu bulacak. 

Güncellemeler sırasında oyun için ufak tefek grafik iyileştirmelerinin de yapılması bekleniyor.

Böylece Starfield hem DLSS 3 desteğini sunmuş hem de AMD tarafında FSR3 desteğini sunmuş olacak.

AMD FSR3

Tabii ki FSR3 için yükselişe de dikkat çekmek lazım. Popüler oyunlara bir bir destek gelmeye başladı. Farming Similator 2022, arkasında COD MWIII için destek açıklaması derken DLSS 3 rakibi hızla yol almaya başladı.

Bundan sonraki süreçte de yine popüler oyunlar için destek sunulmaya devam edecek. Tabii ki AMD elini ne kadar çabuk tutarsa, NVIDIA ile girdiği yarışta o kadar artı puan kazanmış olacak. Oyuncular bu gelişmeleri nasıl karşılar onu da ekran kartı pazarındaki durumun analizlerini bekleyip göreceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler